Én voltam a 2020 aprilisi kozgyulesen ahol Bálint azzal tisztelte meg a felszolalo reszvenyest ( tobb mint 800k volt!!!!) hogy a szemebe se nezett es csak a telefonjat nyomta! akkor mit vartok ilyenektol?
Ezt miből gondolod? Az, hogy a 3. pont szerinti vizsgálat megvalósul-e, vagy sem, attól függ, hogy az esetében leadott szavazatok az igent vagy a nemet eredményezik. Azt tudjuk, hogy az összefogásnak van kb. 8% szavazata, amit támogathatnak további befektetők. Kérdés, hogy összesen mennyien leszünk, illetve, hogy a menedzsment mennyi biztos szavazatot tudhat a háta mögött az elaprózott közkéz miatt (most viszont színt kell vallaniuk). Ez majd eldől, részt kell venni az rkgy-n és a kérdésben meggyőződés szerint véleményt kell nyilvánítani. Most ennyit tudunk felelős részvényesként és jogszerűen tenni.
Ezt miből gondolod? Az, hogy a 3. pont szerinti vizsgálat megvalósul-e, vagy sem, attól függ, hogy az esetében leadott szavazatok az igent vagy a nemet eredményezik. Azt tudjuk, hogy az összefogásnak van kb. 8% szavazata, amit támogathatnak további befektetők. Kérdés, hogy összesen mennyien leszünk, illetve, hogy a menedzsment mennyi biztos szavazatot tudhat a háta mögött az elaprózott közkéz miatt (most viszont színt kell vallaniuk). Ez majd eldől, részt kell venni az rkgy-n és a kérdésben meggyőződés szerint véleményt kell nyilvánítani. Most ennyit tudunk felelős részvényesként és jogszerűen tenni.
Ehhez elegendő, ha egyetlen újságíró rendelkezik egyetlen részvénnyel és hajlandó írni a kgy-n történtekről, majd talál egy médiát, aki az írását hajlandó lehozni.
Most akkor hagyjátok hogy ezeket a vadakat megusszak, csak azert merz ott van az a kartya a paklijukban hogy ... csak igy lehet a reszveny kereskedest visszaallitani??????
Se merdzsó, se susogós melegítő. Egyszerűen átvertnek érzett befektető, akit az évek során párszor megszívattak. Köszönhetően annak, hogy ebben az országban következmények nélkül megtehetik bármikor. Most jött el nálam ennél a befektetésemnél, hogy nem fogom elengedni a dolgot. Hétköznapi ember vagyok, aki a megtakarítását kockázatosabb befektetéssel akarta fialtatni. Nyílván, ha rosszúl időzített döntést hozok az az én károm nem is okolok érte mást. Itt azonban keményen tolták a lehetőségeket, amik nagyon is kecsegtetően hangzottak és emiatt be is szálltam a pénzem egy részével. Amit viszont csináltak az minden volt csak nem tisztességes. Joggal érezhetem magam átvertnek és ebben a helyzetben miattuk vagyok jelenleg. Okolhatom őket és számomra itt jött el az a határ, amit már nem vagyok hajlandó elnézni.
Ezek ,,utan,, jott az Isrv allvallalkozoi story.... Ott-nal a 0 profit ,,hazafiassagbol,,! Tokos Lorant (aki nem oly reg meg Ott tulajdonos is volt) cegertekelese kovetkezett a Polarisnal, ahol ugyanennek a tortenetnek az ujra eladasa megtortent a varsoi borzen. Amugy csok mindenkinek!
"Egyet megígérek innen nekik: ha nem lesz pozitív kifejlete ennek a
történetnek és nem jutok minimum nullával a befektetésemhez akkor jobb,
ja ők is megjegyzik az én arcomat. Találkozunk még utána...." Téged csak valami merdzsós gengszternek tudlak elképzelni. Van susogós melegítőd?
OTTone