A Német Rendőrszakszervezet elnöke szerint egy komplett iparág épült ki a kitoloncolások megakadályozására. Ügyvédek és emberi jogi szervezetek, például a Soros György által támogatott Pro Asyl rendszeresen megakadályozza az ország elhagyására kötelező határozatok végrehajtását, a politikusok pedig tartanak a kitoloncolásokról a médiában esetleg megjelenő „nem éppen szép képektől”.
link
Soros aki mint a patkány menekült el Európából , ne játsza már az a gennyláda a agyát ! Soros kellene ebből a világból kitoloncolni örökre !
Azért láttuk,hogy az utóbbi napokban szép nagy pakkokat vettek meg 280-284 között.Nagy forgalmú napok voltak. Aki bízik a cégben,az még most bevásárolt jó áron,és vár türelmesen,hogy a megkötött megállapodások beérjenek, ami aztán az árfolyam is tükröződni fog.
Üdv ! Ma bent álltam 272 -on , de nem ment le addig . Én is további lassú kis forgalmú lecsorgast várok . A jövő hónap közepéig így megyünk . 265 - 285 között fog mozogni , persze ha nem jön valami + v. - hír . A féléves eredményre kíváncsi leszek !
igen , nekem is ebből lett elegem ! Ok.-Ok. hogy néha feszült a hangulat és az ember olyat írt amit nem kellene , de a sok szakmai és jó Embert át akarom ide hozni , akiknek a beírása véleménye fontos !
OTT-One Nyrt. Topic
link
Soros aki mint a patkány menekült el Európából , ne játsza már az a gennyláda a agyát ! Soros kellene ebből a világból kitoloncolni örökre !