KInyit USA pluszban (tolódik a kamatemelés), OTP is kaphat még egy lökést és már meg is közelitjük a 7200-at. Kérdés, mennyi lesz a hitetlen longrealizáló?
Várhatóan az idén is folytatódik a magyar bankrendszer eszközminőségének javulása, amely már tavaly is érzékelhető volt - jósolta csütörtökön Londonban ismertetett szektorelemzésében a Fitch Ratings. link
Szerintem nincs még eladási jel. Napos kivételével pozitív tartományban, a 4h még most keresztezte fölfelé a signál vonalat és alatta lévő idősíkok is még felfelé mutatnak. De egyébként is későn adja a jelet.
off: na erről vitázhatnánk sokat:D
én nem így látom. Mert oké veszel mert azt mondod emelkedni kezd. Pl 6K azt mondod itt lehet akár a vége az emelkedésnek. Eladod lesz egy szép züld realizáltad. oké. Viszont azt mondod 5500 on, ez még menni fog fel, és vissza veszed, akkor lényegében olyan mintha el sem adtad volna (az össz a lényeg szerintem) sőt 5500 on több nyerőben vagy mintha nem adtad volna el 6000 en. Miért kéne duplán vissza keresni a bukót?
Mikor poziban voltál akkor is esett a nyereményed szóval...csak akkor az ember jobban viseli mondván, "zöldben vagyok". De a pirosat már nem.
Én most abból a nézőpontból indultam ki, hogy a sum számla értéke a mérvadó mindig, nem a realizált bukók és nyerők.
tudod ez hol tapasztaltam napon belül de nagyon?
Mikor kiterveltem hogy eladom a mol-t és tartom kövi évig, így minimalizálom az adót, és rakom át TBSz re. Ott pedig már adómentesen leszek. érti? :)
Erre figyeld, eladtam a mol-t, majd mikor vissza akartam venni teljesen más lelki állapotba kerültem pillanat alatt. Egyszerűen nem tudtam fentebb visszavenni.
Vártam rá vártam és annyi volt. Nagyon érdekes dolog ez, míg mikor benne ültem egyáltalán nem zavart a több 100K bukó sem.
Külön eset tanulmányt érne ez a pszichés viselkedés. Így ahogy vissza gondolok mintha kicseréltek volna akkor.
OTP részvényesek ide!