A tegnapi shortod mar 1% bukoban van. Stoppot hova tetted? Vajon hova tettek akik lentebb nyitottak? Eddig meg nem lattunk nagy stopdurrantast.., ugyebar.!?
egyébként még mindig vakarom a fejem hogy "mi van" wtf ?
na ilyenkor jo ha az ember távol tartja magát a papirtól:) nem tudom mi is van most ha ezen átmegy és nem is állna meg.
De juni. elején jön a q116, ami tegnapi Morgan Stanley céláremelés szerint bíztató lehet. Remélem, hogy a FIDESZ-fiúk eleget raboltak már, hogy a gazdaságban (tőzsdei vállalatok), ne tudjanak már nagyobb kárt tenni! Most már igen figyel bennünket az EU és könnyen bukhatunk lenyúlható pénzeket.
Én is így vagyok, de a nagyobb részt még tartom kb 7400-ig, a kisebb részből néhány napos le-fel-le játékokból szerzek egy kis + manyt. Így azt érezhetem, hogy semmiből sem maradtam ki.
Gondolkoztam egy 7090 környéki shorton (csak egy kis rövid körre) aztán ha uj csucsra lép dobni, de richi még elég kilövés előtt áll, mol meg 400 krülre várom, hogy utána meddig megy pas...szóval oti ban is meglehet amit vázoltál akár.
Holnap:
a közgyűlésen + hangok, tehát kb 1% emelkedés, zárásra az alapok picit meghúzzák még 1% emelkedés. Ez kb. 140 Ft és át is léptük a 7200-at. Hétfőn kb 100-120 Ft esés profitrealizálás miatt. SZVSZ. Ezt kell megjátszani. Ha kijön a chartokból, ha nem.
OTP részvényesek ide!