Srácok tippelős verseny 2-ök között mennyi lesz 1 hónap múlva az ár aztán akkor ezzel eldőlne a vita. Jöhet a megmondtam meg addig is nyugalom lenne a fórumon :)))
"otp-t is a gonosz ksnyugdíjasok atták be 1hét alatt a nagy tőke meg vásárolt."
igen sok külföldi és magyar alap adott el pánikolva, közvetve a "gonosz nyugdíjas" és sok ember aki megunta a pénzének felezödését.
ÖÖÖ, de kivan kitömve 4-5000feletti OTPvel, csak nem a f?fél órum? deeeeeeeeeee
nem a fele,több.
akkor kivásárol
a nagytöke ,)
nyugtass meg nem azt gondolod csak eladni lehet a tözsdén.
Elárulom a titkot hajszál pontosan annyi a vevö mint az eladó de psszt csak neked ,)
Attól függ h azt a vártat mikor állapították meg gondolom még a nyár elején. A részvény árába sokkal roszabban volt kalkulálva ez a jelentés. És a legfontosabb mindig a hírre adott reakció abból lehet a legtöbbre következtetni.
nekem legalább van:-)a nagytőke elgondolkodik....a remény miatt GRATULÁLOK:DDDD pont úgy néz ki most a világ,mint ahol fényes a jövőkép....usában + a boltokban 10 pénztárból 4 van nyitva....
Én angol nyelvű könyvekkel tanulmányoztam rengeteget találsz a neten ha utánajársz. Egyre vigyázz h ne ess abba a csapdába h csak ez alapján kereskedj mert rá kell majd jönnöd h önmagában ez kevés viszon nagyon hasznos olvasmány.
Hiéba mondom már lassan hetek óta. Lassan már -
Lassan hogy mindenki megértse, - jó lenne már ha a limites napok elmaradoznának.
(persze mondom ezt én. )
Nem kívánságműsor.
OTP részvényesek ide!