Úgy ,hogy az OTP-n kerestem 50000Ft ott ,bocs ,hogy nem filére számoltam ki .Nem szoktam becsapni magam mert ha hazudnék akkor nem mást csapnék be hanem magamat .De nem vagyok kezdő ,hogy másokat bolonddá tegyek és leginkább magamat .
Igazad van. De egyrészt az OTI-n nincs mit beszélni. Másrészt természetes, hogy a normális emberek nehezen bírják az ilyen elfogult, szerencsétlen megvezetetteket..Ha tisztességes, hozzáértő kormányunk lenne én pl biztos nem foglalkoznék velük, függetlenül attól, h rájukszavaztam e vagy sem. De itt már nagy a tét. Ha ilyen számban támogatják még így is őket, akkor kicsi az esély a váltásra. Márpedig-ahogy minden józan ember látja-e nélkül nagyon nagy bajok lesznek még. Pont egy ilyen iszonyú xar nemzetközi helyzetben kellene egy tisztességes vezetés..De megigérem, legalább én befejezem:)
"A leggyönyörűbb az, hogy akkor tapsikolnak szeretett vezérüknek, amikor már az utsó fillérjüket is kihúzta a zsebükből.."
Nekem havi szinten százreket tettek a zsebembe az 1sávosssal haver! És az 1000+ fős cégnél, ahol dolgozom MINDENKI jobban járt.
"Megérteném őket egy kicsit, ha a vezér csak a gazdagokat vágná haza, de mindkét kormányzásuk alatt jellemző, hogy az alsó és középrétegeket vágja leginkább haza."
Gazdagok-szegények komcsi terminológia. Ki a gazdag? Aki egyetemet végzett, nyelvet beszél, magas felelőségű poziban, napi 10 óra munkával keres havi br. 500-1000 eFt-ot, az már gazdag? Burzsoá? Kizsákmányoló?
Én - mint adófizető - kikérem magamnak, hogy olyan fiatalok tandíját fizessem, akik aztán alhúznak a picsába és nem fognak hozzájárulni pl. a leendő nyugdíjamhoz! Mi ezzel a baj?
Te tényleg azt hiszed, hogy az ilyen embereket meg lehet győzni?? A leggyönyörűbb az, hogy akkor tapsikolnak szeretett vezérüknek, amikor már az utsó fillérjüket is kihúzta a zsebükből..Megérteném őket egy kicsit, ha a vezér csak a gazdagokat vágná haza, de mindkét kormányzásuk alatt jellemző, hogy az alsó és középrétegeket vágja leginkább haza. És mégis..csak azért mert együtt lehetett komcsilibsihazaárulózni évekig. Ez még mindig kitart?? Döbbenet az emberi gonoszság és érzelmi elborultság..Mint ahogy az is döbbenetes volt, h Öszöd után GYF-t nem hajtották el a búsba.
"Én csak azt látom, hogy a szja és bérterhek csökkentését tűzte ki célul a kormány és megvalósult. De nem úgy osztogattak ám, ahogy Megyóék, hanem forrásról is gondoskodtak pl. az ágazati különadókból és a MNYP-i vagyon államosításából. "
SZOMORÚ. HOGY 40 EGYNÉHÁNY ÉVES LÉTEDRE MÉG MINDIG MEG TUDNAK ETETNI.
A dolgozók 70%-ának nem csökkent az SZJÁ-ja, ami még szomorúbb ezek amúgy is szegények.
Milyen bértehercsökkenésről beszélsz ? pláne most, amikor 18%-kal akarják emelni a minimálbért ? + hozzá egyéb járulékokokat is emelnek.
Milyen forrást biztosítottak? Te is megfizeted a különadót, amikor bankolsz, tankolsz, telefonálsz. Ha most mennél nyugdíjba, akkor a nettód kb 85%-át megkapnád, de pár évvel később 50%-nak is örűlni kell, mert hiáyzik a most eltapsolt nyugdíjpénztári összeg a nyugdíjunk kifizetéséhez.
Esssen már le a hályog a szemedről !
OTP részvényesek ide!