hát majd kiderül, az biztos hogy ha 5850 ig lemenne azt nagyon meg kell venni. Amúgy én a 7000 ben nem nagyon hiszek, mert az már pofátlanul magas ár lenne.
"Az IMF akarja, a bankok nem - Mire készül a kormány?
2010.01.18 09:11
A magyar bankok menedzsmentjének és tulajdonosainak a jogait korlátozná, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) hatáskörét pedig növelné"
Ha ma nyugis nap lesz, akkor (dax órás macd-t nézve) inkább egy kis fel korrekciót várok. Hír, esemény, adat nélkül csak úgy shortot nem indítanék. SZVSZ.
na azért.... durva hiszti kellene ahhoz, hogy ezt most beverjék 10%-ot... a közeljövőben biztosan nem... mondjuk egy államcsőd, vagy egy második dubai... egyébként kár benne reménykedni szvsz
hát sztem a 850 az a szint ami megfoghatja vagy a rés, a nagyok nem fogják sztem 5500 ig esni hagyni csak akkor ha kint nyugaton is korrekció lenne. De majd kiderül
(#436955) Re: csatitörés
Értékelés: 0
előzmény (#436953: andrasib) | válasz erre | péntek, 20:18
És ma kiszálltál? Mert ha még nem akkor a 2,5 hiába fért bele ha nyitóban x-el lentebb nyit. Mondjuk még nagy pánik nincs igy van esély egy erősen - os usa után is kevesebb mint 5% - ban nyitni.
Elöző le szakaszban sokszor vol 5% ot meghaladó - os nyitás.
Player73
OTP részvényesek ide!