Eddig az járt jól, aki az 5000 körüli szinteket megvette. Az elmúlt 3 hónapban aki ezt meg merte játszani, az - hasra - kb. 30-50% százalékot kaszírozhatott. Feltéve, ha nem esett abba a hibába, hogy mindig várta utána 6200-7000et, és ezért nem realizált.
Én nem hittem a 6000-7000 szintbent, de sajnos azt sem hittem, hogy 5000 alól mindig visszakúszik 5600-5700-re. Most már lehet beleveszek 5000 környékén, pedig megfogadtam, hogy amíg a világban ilyen mutyi van, nem veszek részvényt. De sajnos idegesítő ami történik, és a kimaradási para egyre erősebb nálam.
Most hogy már tényleg mindenki látja hogy metszette a 2007 óta bla-bla meg hogy akkor most mi lesz!
Komolyan mondom;vagyis csak kérdezném hogy mik a hírek a nagyvilágból tényleg vége??
:)))
Vajon van olyan igazi jó hír a reálgazdaságról vagy a fundáról , hogy ezek bizony keményen megalapozott szintek ???Nem látom azokat az igazi híreket amelyek erről, mármint a hurrá vége a válságnak storiról szólnának!Nem mondjatok hülyeségeket !Az ilyen kamu lakásadat meg kínai auto eladások azok nem hírek azok csak a média mint fegyver eszközei!
Vagy akkor most mi lesz ?Az inflálódás örökké tart?
Azért ma is kerültek lapátra páran és GYEREKEK ez egyre fokozódik.
Törölt felhasználó2009. 11. 26. 09:09
Sziasztok!
Én sem tudom,hogy eladjam-e az 5540-es papírt,hogy be ne essen még jobban vagy tartsam,mert feljebb mehet ma!?
Szerintetek? Shortot se nagyon merek indítani most!
OTP részvényesek ide!