Szia! Arra, hogy nagyon fel fog menni, nincs garancia, itt semmire sincs garancia. Nehéz eltalálni, merre tovább. Én is megértem 3100-as 3k pakkommal, amikor leesett 1200-ra, de kivártam. Most egyenlőre nem veszek, sztem kéne még esni, ha nem is megy 3k alá.
"
- 2950-en vettem majd leesett 1100-ra,
- Aztán felment 3800-ra, de hülye fejemmel nem adtam el:
- Aztán 3800-ról visszaolvadt 3000-re megint nullán voltam,
- Most meg 3500-at cirógatja...
"
hát.......170k tényleg nem olyan "sok", ahhoz képest ami lehetett volna.......,de, ha mondjuk elveszíteném, ........biztos ennyi pénzért is szívnám a fogam.( én nem olyan régen tőzsdézem,tehát ez csak az én szubjektív véleményem).
Mérlegelj és DÖNTS!!!!!
- 2950-en vettem majd leesett 1100-ra,
- Aztán felment 3800-ra, de hülye fejemmel nem adtam el:
- Aztán 3800-ról visszaolvadt 3000-re megint nullán voltam,
- Most meg 3500-at cirógatja...
Én pl volt, hogy bukót is realizáltam (nemhogy nyerőt), mert az esésre játszottam. Esés helyett meg egy nagy emelkedést kaptam.
Hát ennyit a biztos dolgokról. :)
Nekem is tavaly óta volt benne.
Csak arra utaltam a hozzászólásomban, hogy ki-be ugrálással lehet nem nyersz.
Konkrétan ha most kiveszed a pénzed és a bizonytalan usa mégis úgy dönt, hogy felfelé, akkor nem lennél holt ideges ?!
Ha pedig tartod és újra esik, akkor pedig lehet jobban tetted volna, ha realizálod és lent újra bevásárolsz.
De ha erre tanácsot kérsz, szerintem a tutit épp annyira senki se fogja tudni megmondani, mint ahogy az elemzők se tudják.
Utólag persze majd valaki nagyon okos lesz és "megmondta". :)
Nincs igazán szükségem az 1 misimre (ill most kb 1,17-et kapnék érte) - viszont annyi pénzem sincs, hogy folyamatosan hagyjam a százezreket kidobálni az ablakon.
Kvázi ha most eladnám 170e-et keresnék rajta, viszont ha várok és megint leesik, akkor kidobtam a 170e-t az ablakon...
+ az elmúlt 1 évet nézve: mi a garancia arra, hogy nagyon fel fog menni az OTP? Szerintem semmi.
OTP részvényesek ide!