mekkora egy looser vagy möbi!....az asszony már nem hallgat meg?....vagy mért itt nyomod a baromságaidat?.....innen onnan összeszedett elemzésekből nyomod a hülyeséget......de a legjobb mikor próbálsz intellektuelnek tűnni és idegenszavakat használsz rosszkor ,rossz helyen....menj inkább söpörd az utcát, mert lebasz a főnök!
Csak kicsit "drága" a papír... hozzászoktam a százas nagyságrendekhez... Itt meg 100 alatti darabok "rohangálnak" :)
Kiderül, hogy nap végére hol lesz a ricsi... Még tartásban van! :)
Bár, ha az OTP bezúg, akkor ricsi kipakol és shortoljuk az OTP, de ennek még semmi jele! :)
Bertike, a Gyulaiak már a mult hét óta veszik a gyógypapírokat. Egy gyógyfürdő közelében lakó nem is tehet mást. Vagy legalább is visszaesne a turizmus, ha nem ezt tennék, s napvilágra kerülne.
A végén még azt terjedne el, hogy nem is gyógyít Gyula vize.
"eddig a legtöbb pénzt azon veszítettem/nem kerestem meg, hogy egy felállított stratégiát nem csináltam végig és céltalanul ugráltam." - most leszek én is kíváncsi, mert csúcs (3819) -20%-on kiszálltam, még kicsit lejjebb is, mert nyitóban átugrotta.
Beszállási pont egyelőre alja +20%.
jó volt a zebéd...látom forgalom nélküli felcsorgás folyik...ahogy a dax mozgatja.....szép kis leöntés lehet ebből,..... a rv-k vajh mitől kapnának szárnyra ???...ahhoz újra lekék bukniuk előbb......
OTP részvényesek ide!