fibó 200% 3222-őn, én tegnapzáróban vettem egy kis oti-t, gondoltam lesz ma egy kis emelkedés, de hogy mire föl ez a giga emelkedés?, persze azt értem ,hogy átvittük a 3170-et és ilyenkor boldog boldogtalan kétmarokkal vesz, de az snp- mintha lemaradt volna. (és a paralobbi is sietett mindenkit eladásra (vételre) csábítani, lásd.: leminősítés-t is ugy kell érteni hogy vétel)
szóval mehet fel, hisz az irány minden csak a pozival azonos legyen, de engem érdekel, hogy csökkenő snp mellett meddig mehetünk el, mert szeretném shortolni is
múlthéten csak azért emelkedett a rossz munkanélküliségre, mert egyből utána 2 kiskerlánc jelentett jót....de ez nem ismétlődik meg még egyszer....sok munkanélküli-kevés fogyasztás-beáll a pesszimizmus és zuhé!!!
hát ez marha jó! el kellett mennem egy órára, előtte vettem 3096-ért, gondoltam, csak emelkedik egy kicsit. beraktam eladást, 3170-re, hogy egy óra alatt ha ennyi lesz, akkor jó.
és mire jövök vissza? hát 3200-ra!
mi ebből a tanulság? követni kell a trendet és kész.
foli, gyanús vagy te nekem, szerintem te 1232-től azt hajtogatod, hogy reklám ez az egész emelkedés. Aztán majd 18.000-en beleveszel, onnan meg majd tényleg esni fog...
OTP részvényesek ide!