korabban volt aki olyan linket idezett be amikor gyurcsany is ezt bejelentette hogy mahol sem mukodott a short betiltasa
az hogy a strukturajat akarjak megvaltoztatni az mas
tehat kolcson reszveny meg ilyenek ugy mar mukodhet
viszont az sem nalunk lesz! tehat mar megint ott tartunk hogy ha mashol betiltjak es szabalyozzak akkor az hozzank fog legutoljara eljutni es addig es a hedge fundok ezt jol kihasznaljak
a fidesznek meg az mszpnek most kisebb gondja annal hogy mi van a tozsden tehat itt short vedelem meg egy darabig nem lesz
ez az emelekdes biztos hogy nem azert van!
es egyre furcsabb nem tudo miert van rosz erzesem tole normal esetben en is orulnek neki de most a jelek nem erre utalnak
pl 2000-et szinte siman elerte semmi extra szarakodas nem volt
aztan hirtelen dobtak ra 50K eladast
penteken meg nem volt atkotes ma volt az a 100K
na azelott is igy kezdodott...
nem tudom mi lesz azt nem allitom hogy tudom csak valami valamiert nagyon nem tetszik a dologban
bar valoszinuleg csak az van hogy ez az emelkedes pont olyan ertelmetlen es megmagyarazhatalan mint amilyen az idaig tarto eses volt
akik persze eloszor tozsdeznek ezzel nem fognak egyeterteni es aki ezen tanulja meg hogy hogyan kereshet penzt az elegge bukni fog kesobb rajta mert ez most megint nem ugy tunik hogy valos piaci folyamat lenne
hiszen eleg csak az eseshez hasonloan azt megnezni hogy semmi mas nem megy ilyen elannal csak az otp mar napok ota megnit elszakadt a bettol
minden mas magyarazkodas irrelevans
a vegen kiderul
Kétlem hogy van olyan longos, aki ilyen globális környezetben most nem vinné át holnapra. Ha van is aki most realizál nem hiszem, hogy számottevő hatása lesz az árfolyamra. Sőt sztem a legtöbb longos bukott már annyit, hogy most inkább bekockáztat, hogy ebből vmennyi visszajöjjön. Én is így vagyok vele....
Én azt mondtam pénteken, hogy rövid távon még lehet venni és longolni akartam ma, de Gyurcsány lemondása váratalanul ért. És duplán meglepődtem, hogy ma tovább megy az emelkedés.
Tegnap írtam hogyha reggel beesik akkor eladom
de mert akkor meg álltak volna a sort eladások de
azt is mondtam ha emelkedés akkor 5000- nem áll meg és akkor várom tovább.
OTP részvényesek ide!