arra ráaludtam fordulós jelnél, csak mérgelődöm miatta. csendben vagyok, mert elment a kedvem a világcirkusztól. hogy 5 perces tréderek keresnek pénzeket, minden nap. lassan elvonulok pozi nélkülbe.
Zoli, tegnap kiszálltam a rigből, minimális nyerővel, de nyerővel, kb 3 évre gondoltam volna, erre 3 nap alatt megcsinálta, elképesztő a tőzsde, nem épeszű embernek való. de ennek még az eszközét is levettem a képernyőről.
sztem csak akkor lesz nagy üzlet, ha kötelezővé teszik...részemről mostanában nem oltatnám be magam egy kvázi kísérleti vakcinával, mert egy rendes vakcina kifejlesztése azért minimum 5-10 év...
Hat igen, de a svéd példa is előre mutatja mekkora bomba üzlet lesz a vakcina piac, mert szinte folyamatosan oltani kell. Ezzel együtt erősít a bizonytalanságot...
Kína és USA két nagy fogyasztó, most nem állt le...ettől függetlenül nincs hiány a piacon. Usa olaj adatokat figyelni kell, hogyan alakulnak a tartalékok...
Opusban tegnap majdnem 2% nyereséget értem el. Miután megindult 230-nál (+6%) vettem 29k darabot (valamennyit kicsivel alatta). 234,5 átlaggal adtam el 1 órán belül. Aztán mostanában Otp-vel kereskedtem, 118xx vettem, 11990 adtam. A Richter robot, akkor is g.ci.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..