Mostmár nagyon nehéz elhinni, hogy ne lenne valami szándék a hiba mögött. Kérdés, hogy csak egy sértődött alkalmazott piszkálgatja, vagy többről van szó...
nyomjátok nekik az e-maieleket....informacio@otpbank.hu....én azt csinálom, óránként 50-60 válogatott káromkodásokkal tarkított e-mail....minél többen nyomjuk, annál jobb
Nekem is ragadtak még részvényeim az otp directnél (bár aktív kereskedésre már nem igen használom), a részvények transzferálása vajon mennyire macerás folyamat?
Az a bosszantó hogy ez nem egyszeri eset,hanem idén szinte minden nap így van.Ha elviszem az Otp Direkt-es számlámat,akkor a többi számlámat is átviszem máshova az összes pénzemmel,az biztos,de szerintem így van vele mindenki!!!
Én még akkor kapok agybajt, mikor módoítok egy megbízáson, sietnék meg ott az árfolyam és dobni akarom, erre nem elég hogy levon 250 ft -ot, de még kiirja hogy "ellenőrizzem a készletem".... áááá
Gyorsan ki be jelentkezés, óra míg betölt, és hu épp sikerült betenni az uj megbízást. pfffffff
OTP Direktbroker problémák