Topiknyitó: Törölt felhasználó 2002. 01. 14. 23:38

Oroszok a P.plast-ban?  

Megfelelő lehetőségek adódtak a tulajdonszerzésre./m in.15-20%/
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 08. 16:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2002. 03. 01. 09:00
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Nem inkább amerikaiak állnak karsai mögött csak úgy olcsobb megszerezni egy vállalatot ha oroszoknak mondják magukat" Egyébként a müanyagfröccsöntés helyzete már nem olyan katasztrofális mint volt mondjuk 3 honappal ezelött.
Törölt felhasználó 2002. 02. 27. 21:44
Én úgy látom az egész pplast helyzetet, hogy az oroszok ott lehetnek Fehér Erzsébet mögött és Karsai Béla mögött is...sõt az oroszok mögött is állhatnak orosz pénzek...
De az biztos túlzás, hogy Fehér Erzsébet és Karsai Béla nincsennek kapcsolatban, sõt...
Lehet, hogy ez így egy kicsit zavaros, de az egész pplast zavaros..., sõt a magyar vegyipar kapcsolati rendszerei zavarosak...
Törölt felhasználó 2002. 02. 27. 15:13
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Én is úgy tudom, hogy nem volt még közgyűlési hirdetmény. A beszélgetést olvastam, de azért az szerintem nem ér fel egy bejelentéssel, nemde? Te mit tartasz érdekesnek belőle?
Törölt felhasználó 2002. 02. 27. 14:58
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
no hello,
a közgyűlés időpontját ha jól tudom még nem határozták meg. addig gondolom még Fehér és Karsai egyeztetni fog. Olvastad a beszélgetést Karsaival?
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 19:09
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Köszönöm a kimerítő választ. Én próbálok hinni Neked.
Ha jól értelmezem, Te a Karsai Holding további térnyerését valószínűsíted, de azt nem értettem pontosan, hogy ez egyben védekezés is lehetne az oroszok ellen, vagy pedig ez éppen hogy egyben van az orosz vonallal, vagy esetleg az egész orosz dolog inkább csak mese, és semmi jelentősége?
Kérlek, ne hagyj kétségek között vergődni!
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 18:31
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Kedves galatasaray,
haverod véleménye véleménye fontos - csakúgy mint bárki másé-. Ez nem változtat a múlton, melyet ki így, ki úgy ismer. Az internetes arhívumok itt is és a TF-en is rendelkezésre állnak, illetve az azóta megszűnt honlapomé is. Azok önmagukért beszélnek, és az azokon közölt információk szintén. Példákat nem kívánok felhozni, nem tisztem.
De talán azt elmondom Neked hogy Magyarországon hogyan is működik a "jól értesültség" - legalábbis az én tapasztalataim szerint.
Mint közismert ez elméletileg szankcionálandó cselekmény, igaz Magyaro.-n ez nem működik. (Tisztelet a legutóbbi synergonos kivételnek, mely erősíti a szabályt)
Ettől függetlenül tőzsdei berkekhez kapcsolódó ismeretségi körömben nem egyszer előfordult az "erős szóbeli ráhatás" a "szervektől" adott személy(ek)re egy-egy igen érdekesnek minősíthető jól értesültség esetén. A fantáziádra bízom... Egy emlékezetes, és ominózus eset kapcsán nekem is szembe kellett néznem azzal a ténnyel hogy néha jobb hallgatni. Ez van. Még valami: sok anonim beíróval ellentétben én lényegében elérhető vagyok...
Egyébként nagy vonalakban felvázoltam, legalábbis annyira amennyire egy nyilvános fórumon lehet ebben a pillanatban.
Ami a PPlast megnövekedett forgalmát illeti, nem kizárt hogy kapcsolatban van a helyzettel:-)
See ya
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 16:55
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Kedves Döme,
kérlek, avass be legalább nagy vonalakban, honnan származnak értesüléseid? Egyik haverom azt mondta, hogy híreid nagyvonalúságánál csak a semmitmondó és homályos tartalmuk látványosabb. Persze én próbáltam meggyőzni őt, hogy nem jól látja a helyzetet, de egy idő után kifogytam a melletted szóló érvekből.
Azt viszont én is látom, hogy viszonylag nagy a forgalma (ma 163m Ft), de technikai szempontból 2700 forintnál mintha lenne némi ellenállás. Fundamentális szempontból viszont történtek bizonyos kedvező fejlemények, de ezeket mindenki tudja. Ha az elmúlt hetek blue chip rallyjét követik a kissé beragadt small capek is (szia Balázs), akkor valószínűleg Pplast is ott lesz a dobogó elején.
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 11:29
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
jaj ne, nem venném a lelkemre:-)
Fehér nem véletlenül hajlik a kiegyezésre inkább Karsaival.
egyébként meglátjuk:-)
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 09:26
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Döme,
érveid súlya alatt összeroppanok :)
Törölt felhasználó 2002. 01. 15. 23:20
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Jah, mejdnem elfelejtettem:
bejel entés is lesz majd valamelyik nap, vagy héten. de, psszt:-)
galatasaray :
szerinted?:-)
Törölt felhasználó 2002. 01. 15. 13:30
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
melyik tavaszig?
Törölt felhasználó 2002. 01. 15. 13:11
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Karsai tavaszra bekerül az igazgatóságba. A poszt még kérdéses, de Karsai természetesen a vezető posztot szeretné. Fehérrel folynak a tárgyalások.
Törölt felhasználó 2002. 01. 15. 08:07
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Kedves Lakers?
Szeretném megkérdezni véleményedet az alábbi témákban:
1)miért pont most (megint)?
2)miért olyan érdekes számukra a pplast tevékenysége?
3)mi a véleményed a menedzsmentről, vagyis szerinted elképzelhető-e, hogy nem csak külső tényezők (recesszió, forinterősödés, verseny főleg az infrastruktúrális termékeknél, 2000. nyaráig magas alapanyagár), hanem csoport esetleges nem megfelelő működtetése, pl. túlzott beruházások is okolhatóak a jelenlegi alacsony árfolyamért, ami lehetőséget teremthet arra, hogy egy esetleges új tulajdonos feljavítsa a céget?

Topik gazda

Lakers
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek