semmi gond már eleve az is milyen kockázat, hogy arról beszélnek, hogy a hűtőtó nincs, de más igen (egyébként az atomerőmű belsejében már robbant akna, valamit elszúrtak az orosz kiskatonák)
Ne haragudj, de a NAÜ szerint a hűtőtavak nincsenek aláaknázva, a létesítmény más részei igen!!! Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A főigazgató látogatásakor a hűtőtavat is megtekintette, aknát viszont ott az ügynökség tagjai nem észleltek. A NAÜ-nek azonban tudomása van arról, hogy korábban aknákat helyeztek el az erőmű mellett, amint arról az ügynökség korábban be is számolt, valamint a nukleáris létesítmény belsejében is bizonyos területeken – közölte a NAÜ. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Hát nem tudom assszem pont tegnap riadóztatott ez ügyben Zele..sztem tuti megjátszák, már csak taktika miatt is..még ha nem is gondolják komolyan..Csak onnan meg bármi baleset is lehet.
par napja volt a NAÜ kint es megerösitettek, hogy sehol nincs alaaknazva az erömü (ez a dolog egyelöre vaoban ukran hangulatkeltes). Ha meg szet akarnak raketazni, akkor pedzegettek mar amerikai szenatorok (nyilvan ez meg nagyon messze van Nato nyilatkozattol), hogy az mar olyan vörös vonal lenne, hogy sugarszennyezes erhet Nato tagallamokat, akkor az a Nato elleni tamadaskent lenne kezelve.
Én is ezt nézem. Sztem beazonosítottam. 88 km-re van a Mariupoltól nyugatra lévő autóúttól. Basszus ezek tényleg összeomlanak, innen már simán széthimarsozzák az utánpótlási útvonalakat. A kör bezárult. Sajnos eléggé nyugtalanít, hogy ezek az okosok a bukás pillanatában robbantják az atomerőművet. :(
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik