Én értem amit irsz, néztem én is…. Bármi lehet hétfőtöl! Ha vissza megy 800 ra vissza… lett volna alkalom eladni bárkinek is… De itt fél év alatt nem adtak el annyi papirt mint tegnap…Ezt is nezni kell..
Törölt felhasználó2021. 11. 13. 10:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megvettek mindent.. Siman menni fog tovább sztem. A könyvben pár 100 as eladók voltak csak. 1000db akinél volt azok keményebb kezekbe kerültek.. Ha megy vissza 800 ra akkor ott veszegetjük tovább! Napi 100 db lehetett venni minden nap, többet nem! Majd meglátjuk, de közkéz 8,89%
Én sajna nem így latom 1000 nem tartotta meg az egy pszichés határ! Lehet majd idővel 3-4 szere viszi át?! De bizakodó hogy a sztenderdben az egyedüli bika volt.
Ez mind oke.Csak ne lenne ennyire likvid a papir.Mert ez kereskedesre alkalmatlan .A vezetoseg helyebben ezredelni kelett volna.EZ tovabbra is likvid marad mikor vege lesz a rallynak.Volt mar ebben 300 millio uzlet is az evben es meg se mozdult az arfolyam .Normalisan vajon mikor lesz hogy lehet vele kereskedni.Ez itt a kerdes.
De szép nap volt!!! Mikor volt ilyen?! 810 ft-1100 ft (volt +37,5% is) Forgalom ~28 misi Van erő a papírban még annak ellenére is,hogy vissza csorgatták nap végére Pensum emelkedėse is besegített... Lesz ez még jóval több🚀
Őrmester részvényesek ide