Likviditas meghozza a forinozokat is. Remegu kezuek meg minden papirban vannak. Valaki a keves biztost jobban preferalja ,mint a sok bizonytalant. ....ez ertheto is .
Halira eddig nem volt jellemző, hogy erőből leveri az árfolyamot. SET-ből is "észrevétlenül" távozott, ha mind eladta, nem tudom, csak azt, hogy 5% alá került. Itt pénteken záróban jött egy idióta, aki néhány darabbal lezúzta a végét, láttunk már ilyet máshol is, nem is olyan régen. Azért jó lenne látni egy friss tulajdonosi könyvet. Szívesen olvasnék Halitól is valamilyen megnyilvánulást, jövőképet, ha már ennyit emlegetjük a topikban a nevét, mit gondol a cég jövőjével kapcsolatban, egyáltalán milyen tervei vannak. Terveznek-e közösen valamit a tulajdonos családdal? Amikor a pf cikk megjelent, már tudtam, hogy baj lesz. Jöttek is a forintozók, aztán meg a remegő kezűek.
Speciel nekem nincs rv. ebből , de a családomnak igen ! Én figyelem helyettük is ! De én úgy látok , hogy a nagytulajoknak ( Hali kivételével , mert ő nem a családtag , ha jól tudom ) nem céljuk a cég részvényét most ilyen fázisban leverni és szétverni ....sőőőt inkább a bizalmat akarják most jobban felkelteni a közkézen lévő maradék 15% papírban . Szerintem ezt hali is komolyan gondolta , mert nem száll be 10 % -al és a nevét is adja hozzá . Ha csak spekázni akarta , akarja rövid távon akkor , nem tudjuk meg , hogy Ő ( Hali ) itt van . Több névre , 3-3-4 % -okat megvásárol és senkinek fel sem tűnik . Szerény véleményem szerint Hali neve itt jót jelent és ebből sokan profitálhatnak ( kisbüfik és a cég nagybefektetői , csládtagjai is ).
Őrmester részvényesek ide