erutt!
ez annyira megdöbbentő, hogy nem is tudok mit szólni rá.
Csak azt, ha igaz magyar vagy, ott a helyed, és családodnak július 4-én, 8-án, és ki tudja még hány nap, a Kossuth téren.
ez annyira megdöbbentő, hogy nem is tudok mit szólni rá.
Csak azt, ha igaz magyar vagy, ott a helyed, és családodnak július 4-én, 8-án, és ki tudja még hány nap, a Kossuth téren.
Öregedő társadalom
Midnkét országban sírnak hogy elöregedik a társadalom, és ez mekkora teher a gazdaságra de egyik jelenlegi kormány veszi tudomásul hogy ez miből ered. Abból, hogy egyre kevesebb nő vállal gyereket.
Miért? Egyrészt talán a liberális gondolkodás önzésre nevelésének következtében -Mennyivel kényelmesebb azoknak a nőknek akik nem bajlódnak csecsemőkkel, ráérnek magukkal foglalkozni, nem híznak el, karriert építenek, gazdagok és önállóak stb.
Másrészt meg a úgy rendezkedett be a társadalom, hogy a nőnek dolgoznia kell ahhoz hogy normális szinten élhesen egy család.
Most innen Hollandiából egy példa arra hogy szerintem mennyire rövidlátó a liberális politika: Hollandia már előrébb van az elöregedésben mint MO, egy ideig még enyhítette a tüneteket a bevándorlás, de rájöttek hogy ez nem megoldás, úgyhogy most erősen korlátozzák. Viszont a Holland nők nagy százaléka egyszerűen nem vállal gyereket, rengeteg az egyedülálló és egyre több.
Kezd gondot jelenteni az öregek eltartása, amire nem az a megoldás hogy támogatják a gyermekvállalást, hanem hogy szorgalmazzák a nők nagyobb arányú és hosszabb munkaidejű munkavállalását, aminek az lesz a módja hogy megvonnak minden támogatást az gyerekükkel otthon maradóktól.
Ebben a helyzetben tényleg csak az vállal gyereket akinek nem fonots az életszínvonal vagy milliomos. Tehát a statisztikák szerint ötven éven belül kisebbségben lesz a holland a saját országában.
Ezt generálja a holland liberális politika.
Remélem ez Magyaroszágon nem fog bekövetkezni, más egyenlőre kisebbségekkel kapcsolatban. Persze lehet hogy a liberális válasz erre kit érdekel hogy mi lesz 50 év múlva... az lesz hogy mi leszünk nyugdíjasok, és akkor majd nem lesz aki TB-t fizessen valószínűleg 75 év lesz a nyugdíjkorhatár és ha nem bírod a melót nem lesz ingyenes gyógykezelés meg ilyenek.
Valamit kéne tenni ez ellen nem? Még amíg nem túl késő. Talán még nem túl késő.