hát ha usa nem bír felfelé menni, holnap ezt is beverik.. én mondjuk kiszálltam belőlük 1480 és 1580 között... legyen szerencsétek....
kint nem igen szoktak két egymást követő nap rallizni, ma kint is volt egy jó 10%, holnap jobb esetben sem hinném hogy pár százaléknál jobb meglesz.... viszont ha usa esik, kint nagyon visszatudják szórni... persze mi itt mindent késve reagálunk le.. az emelkedés is késett vagy egy hetet.. :)
viszont ha a forint erősödik az nem jó... én az most nagyon rákezdett....
kint nem igen szoktak két egymást követő nap rallizni, ma kint is volt egy jó 10%, holnap jobb esetben sem hinném hogy pár százaléknál jobb meglesz.... viszont ha usa esik, kint nagyon visszatudják szórni... persze mi itt mindent késve reagálunk le.. az emelkedés is késett vagy egy hetet.. :)
viszont ha a forint erősödik az nem jó... én az most nagyon rákezdett....
---Orco----
2007.03.30 13:49
A következõ hetekben tervezi budapesti és varsói bevezetését az Orco Property Group. A jelenleg Prágában és Párizsban jegyzett ingatlanfejlesztõt párhuzamosan vezetik be a BÉT-re és Varsóba. Az Orco reményét fejezte ki, hogy bizonyos idõ eltelte után BUX, illetve WIG komponensek lesz a társaság papírja.
Severine Farjon, az Orco befektetési kapcsolatokért felelõs vezetõje és pénzügyi igazgatóhelyettese korábban a Portfolio-nak elmondta, hogy a 100 millió eurósra tervezett tõkeemelés Varsó és Budapest között oszlik majd meg, attól függõen, hogy milyen mértékû intézményi keresletet tapasztalnak a két városban két naposra tervezett road show-kon.
Ami biztos már, hogy magánszemélyek közvetlenül nem jegyezhetnek majd Orco részvényt, kizárólag intézményi ügyfelek vehetnek majd részt a budapesti bevezetésben.