péntek, 07:33
#1

Orbán Viktor szerint kizárhatják a Fideszt a Néppártból  

ugrás a cikkhez
Egy résztvevõ elmondása szerint a miniszterelnök körülbelül 50 százalék esélyt lát a Fidesz kizárására a Néppártból - írta az atv.hu. Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt ülésén az egyik résztvevõ
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szombat, 09:03
előzmény: #25  Vazsmegyei
#35
Nincs mit csodálkozni a külföldieken, akik tényleg csak az" elnyomott" médiumokból és az " elhallgattatott" civilektől és a " beszüntetett" Ceu-tól informálódtak, amikor látod az itthoni  "elnyomott" ellenzéki hangok is csak alig hallatszanak és Brüsszelig kellett lapos kúszásban kilopózni az országból, hogy végre világgá kürtölhessék jajkiáltásukat.
szombat, 08:08
előzmény: #33  _Sigorszky
#34
Milyen területeken állapítja meg a Sargentini-jelentés, hogy az Unió alapvető értékei sérülnek Magyarországon? A jelentés tizenkettő témakörben vizsgálja a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok érvényesülését, ezek:
1) Alkotmányos és választási rendszer működése
2) Igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, a bírák jogállása
3) Korrupció és összeférhetetlenség
4) Magánélet védelme és adatvédelem
5) Szólásszabadság
6) Tudományos élet szabadsága
7) Vallásszabadság
8) Egyesülési szabadság
9) Egyenlő bánásmód
10) A kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem
11) A migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai
12) Gazdasági és szociális jogok.
Osszátok!
péntek, 17:10
előzmény: #25  Vazsmegyei
#33
Javasolnám, hogy nyisd ki a szemed, vedd ki a füldugóidat és engedd, hogy áradjon rád is a valóság, amitől eddig így el voltál zárva!
péntek, 17:07
előzmény: #17  gtg
#32
egyrészt orbán keménykedése tényleg eléggé kiszámított, a kormányzati reakciók hulláma is az: az egész EP választási kampányt a migrációra akarja kihegyezni és ezzel akarja körbehaknizni európát, hogy mindenütt megerősödjenek a nacionalista pártok.
.
a francia és a német kormánypártok meg azzal akarnak homorítani a választóik előtt, hogy nem adnak pénzt a korrupt orbánnak.
.
vajon melyikük bírja tovább?
péntek, 16:58
#31
10/10
péntek, 16:55
#30
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." :)
péntek, 16:31
#29
Nehéz ma megszólalni a bértrolloknak a főnök érdekében (tisztelet a roggyantabb kivételnek). Úgyhogy jobbára könnyes szemmel mínuszolnak helyette :)
péntek, 15:20
#28
“Mivel most hetekig bugyog majd minden lefolyóból, hogy megbélyegezték, megszégyenítették és elfenekelték Magyarországot és az összes magyart egyenként, még az elején szólnék, hogy engem ugyan nem.
Nem zárattam be ugyanis újságokat, nem vegzáltam civil szervezeteket, nem küldtem kopaszokat népszavazások ellen, és nem akadályoztam meg egyik párt kampányát sem. Ezenkívül nem loptam, és a családomat sem tanítom be lopásra.
Nem ingem tehát Orbán Viktor csíkos pizsije, és nem gatyám az a rongyszőnyeg sem, amit hivatali útjain visel. A vádirat nem rólam szól.Ezt még sok millióan elmondhatják magukról. Azok, akik nem is szavaztak rá, de még a támogatóinak a többsége is. A Sargentini-jelentés Orbán Viktor és kormánya tetteit vette sorra, és állapította meg róluk nagyjából pont azt, amivel ez a kormány idehaza egyenesen dicsekedni szokott.”
péntek, 15:10
előzmény: #25  Vazsmegyei
#27

Az Orbán által kreált alternatív valóságban biztos így van, de arra meg kár az időt fecsérelni, inkább a valóságban kell a problémákra megoldást keresni.
 
Nincs Orbán helyett valaki olyan vezetőnek alkalmas személy a Fidesz-KDNP körül, aki képes az orbáni alternatív valóságból kiszakadni?
péntek, 14:47
előzmény: #23  user01
#25
Akik kiálltak Orbán ellen nem politikusok, hanem  UNIOs adminisztrátorokká züllött,  újeurópaiértékeket kitaláló irodisták színvonalán állnak. Örömködni tudnak egy ország kárán.
wgl
péntek, 14:36
előzmény: #23  user01
#24
Plusz a kivonuló britek.
Dehát utánuk az özönvíz!
péntek, 14:30
előzmény: #18  Vazsmegyei
#23

Hány ország képviselőinek döntő többsége mondta azt ki, hogy Orbán és rezsimje által fogva tartott Magyarország ma nem kerülhetne be az EU -ba? Ide jutott Magyarország a Fidesz-KDNP foglyaként.
 
Elég díszes az a társaság, amelyik kiállt Orbán mellett. Kommunisták és neonácik. Kik lesznek Orbán frakciótársai, kikkel fog közösködni?
péntek, 14:04
előzmény: #18  Vazsmegyei
#22
Nem értem ezt a logikát. Ha az UNIO diktatúra, és a Fidesz demokrata, akkor miért szólal fel OV az EP-ben és miért jár el az Európai Tanács üléseire? Mit keresnek fideszes képviselők a Néppártban és az EP-ben? Navrasics mit keres a bizottságban, miért jópofizik az ET elnökével? Miért mondja Szijjártó, hogy sok ügyben elfogadták az UNIO ajánlásait és beépítették a jogszabályba, vagyis miért építünk be diktatórikus elemeket a magyar jogrendszerbe? Egy demokratának mi dolga egy diktatórikus intézményben, miért vállal ott szerepet? Egy demokrata elhatárolódik ezektől, nem?
péntek, 14:03
#21
Soha nem politizáltam most is csak kérdésem van. Vajon Merkel saját pártja vagy az EU-ban nagy barátai megkérdezése nélkül vagy anélkül hogy előtte ezt megbeszélte volna- szóval fogta magát és bedobta a hívó szót a menekülteknek?? Ehhez nagy bátorság kell vagy óiási naivitás. Állítólag a török elnökkel való tárgyalását senkivel nem beszélte meg előzőleg- Ő eldöntötte hogy egyszemélyben képviseli ott Európát. Ez pedig már egy kicsit beképzeltnek tűnik. A saját népéről már nem is mondok semmit. Úgy viselkedik mintha őm lenne a nép. Vagyis a nép én vagyok, ami nekem jó a népemnek is biztosan jó.!! A viselkedéséből nekem ez jön le most.
péntek, 13:50
előzmény: #18  Vazsmegyei
#20
Te se, csak megjátszod azt, amit neked nem is kell valójában.
péntek, 13:39
#19
Azok a fékek és ellensúlyok ma már az UNIOs diktatúra ellen működnek. 
péntek, 13:37
előzmény: #13  PusztaPutyin
#18
Én is az UNIOs diktatúrára értettem.
gtg
péntek, 13:09
előzmény: #15  elemes
#17
Rég eldöntötte szerintem, a szavazás előtti estén megkapta az ajánlatot, hogy ne piszkálja a CEU-t és a civileket és akkor maradhat, de nem volt rá hajlandó.
péntek, 13:06
előzmény: #15  elemes
#16
ha a gyáva régimódi szó a mai értelemben vett stratégiai helyezkedést jelenti, akkor semmi gond... a gyáva-bátor szavakat a politikában nem használjuk, sokkal kifinomultabb jellemzők vannak...
:D:D:D
péntek, 12:47
előzmény: #14  user01
#15
gyáva.
.
nem mer kilépni.
.
azt akarja, hogy mások döntsenek helyette
péntek, 09:15
#14
Orbán megnézte, hogy kik támogatták őt a szavazáson, és rájött, a cseh kommunisták és a francia fasiszták között kell majd 2019-ben választania, melyik népséggel közösködjön.
péntek, 08:55
#13
Diktatórikus kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
péntek, 08:47
#12
"Mindent megtesznek azonban, hogy a néppárti pártcsaládban maradjanak."
Nocsak. A fidesz föladná az illiberális retorikát és mostantól elkezdene törődni a jogállamisággal?
Hirtelen elkezdenének működni a fékek és ellensúlyok?
péntek, 08:43
#11
fidesz? az ki
mondjatok már egy embert is ott zorbánon kívül )))))))))))))))
ki?
péntek, 08:41
#10
Szerintem ha FIDESZ-ben lenne gerinc, önként lépett volna ki a Néppártból a Sargentini-szavazás utáni másodpercben, hiszen a Néppárt többsége is OV ellen szavazott.
péntek, 08:40
#9
Merkelnek még a Néppárt gyengülése se drága az Orbán elleni csatában. Nem fogadnék arra, hogy a Néppárt szakadása a FIDESZ kilépésénél/kidobásánál áll meg.
ts3
péntek, 08:29
előzmény: #2  user01
#7
" keresd másban a baj forrását, a tükröt kerüld el messziről."
A fidesz mindig is így működött, szerintük nem volt még olyan, amit rosszul csináltak volna.
péntek, 08:04
előzmény: #4  asia
#6
Egyrészt szerintem ez a bukás előtt álló egy vágybeszéd, másrészt valakit aki szalonképtelen disznó nem azért szoktak kirakni egy társaságból mert azzal rosszat tesznek neki, hanem mert magukat védik. Alap.
péntek, 08:01
előzmény: #4  asia
#5

Más felállás lesz a jövőben, más rendszerű frakciók, erről beszél mindenki, nemcsak Orbán. A szavazás azt mutatta meg, hogy az Orbán által vezetett Fidesz hova fog tartozni.
 
Azaz az alternatív kétharmadhoz.
péntek, 07:52
előzmény: #3  PusztaPutyin
#4
Kizárják egy bukás előtt álló csoportból? Ezzel csak neki tesznek jót.
Közben németországban:
https://index.hu/kulfold/2018/09/13/afd-s_kapcsolatokkal_vadoljak_a_nemet_nemzetbiztonsag_vezetojet/
péntek, 07:43
#3
Ha ő ötvenet lát, van az száz százalék is 
péntek, 07:33
#2
Csak a szokásos: keresd másban a baj forrását, a tükröt kerüld el messziről.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE