Portfolio Portfolio
4
5
1
szeptember 14. | 07:33
#1

Orbán Viktor szerint kizárhatják a Fideszt a Néppártból  

ugrás a cikkhez
Egy résztvevõ elmondása szerint a miniszterelnök körülbelül 50 százalék esélyt lát a Fidesz kizárására a Néppártból - írta az atv.hu. Orbán Viktor Velencén, a Fidesz-frakció kihelyezett zárt ülésén az egyik résztvevõ
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
szeptember 15. | 09:03
előzmény: #25  Vazsmegyei
#35
Nincs mit csodálkozni a külföldieken, akik tényleg csak az" elnyomott" médiumokból és az " elhallgattatott" civilektől és a " beszüntetett" Ceu-tól informálódtak, amikor látod az itthoni  "elnyomott" ellenzéki hangok is csak alig hallatszanak és Brüsszelig kellett lapos kúszásban kilopózni az országból, hogy végre világgá kürtölhessék jajkiáltásukat.
szeptember 15. | 08:08
előzmény: #33  _Sigorszky
#34
Milyen területeken állapítja meg a Sargentini-jelentés, hogy az Unió alapvető értékei sérülnek Magyarországon? A jelentés tizenkettő témakörben vizsgálja a demokrácia, a jogállamiság és az emberi jogok érvényesülését, ezek:
1) Alkotmányos és választási rendszer működése
2) Igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, a bírák jogállása
3) Korrupció és összeférhetetlenség
4) Magánélet védelme és adatvédelem
5) Szólásszabadság
6) Tudományos élet szabadsága
7) Vallásszabadság
8) Egyesülési szabadság
9) Egyenlő bánásmód
10) A kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem
11) A migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai
12) Gazdasági és szociális jogok.
Osszátok!
szeptember 14. | 17:10
előzmény: #25  Vazsmegyei
#33
Javasolnám, hogy nyisd ki a szemed, vedd ki a füldugóidat és engedd, hogy áradjon rád is a valóság, amitől eddig így el voltál zárva!
szeptember 14. | 17:07
előzmény: #17  gtg
#32
egyrészt orbán keménykedése tényleg eléggé kiszámított, a kormányzati reakciók hulláma is az: az egész EP választási kampányt a migrációra akarja kihegyezni és ezzel akarja körbehaknizni európát, hogy mindenütt megerősödjenek a nacionalista pártok.
.
a francia és a német kormánypártok meg azzal akarnak homorítani a választóik előtt, hogy nem adnak pénzt a korrupt orbánnak.
.
vajon melyikük bírja tovább?
szeptember 14. | 16:58
előzmény: #30  Tibi0002
#31
10/10
szeptember 14. | 16:55
#30
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." :)
szeptember 14. | 16:31
#29
Nehéz ma megszólalni a bértrolloknak a főnök érdekében (tisztelet a roggyantabb kivételnek). Úgyhogy jobbára könnyes szemmel mínuszolnak helyette :)
szeptember 14. | 15:20
#28
“Mivel most hetekig bugyog majd minden lefolyóból, hogy megbélyegezték, megszégyenítették és elfenekelték Magyarországot és az összes magyart egyenként, még az elején szólnék, hogy engem ugyan nem.
Nem zárattam be ugyanis újságokat, nem vegzáltam civil szervezeteket, nem küldtem kopaszokat népszavazások ellen, és nem akadályoztam meg egyik párt kampányát sem. Ezenkívül nem loptam, és a családomat sem tanítom be lopásra.
Nem ingem tehát Orbán Viktor csíkos pizsije, és nem gatyám az a rongyszőnyeg sem, amit hivatali útjain visel. A vádirat nem rólam szól.Ezt még sok millióan elmondhatják magukról. Azok, akik nem is szavaztak rá, de még a támogatóinak a többsége is. A Sargentini-jelentés Orbán Viktor és kormánya tetteit vette sorra, és állapította meg róluk nagyjából pont azt, amivel ez a kormány idehaza egyenesen dicsekedni szokott.”
szeptember 14. | 15:10
előzmény: #25  Vazsmegyei
#27

Az Orbán által kreált alternatív valóságban biztos így van, de arra meg kár az időt fecsérelni, inkább a valóságban kell a problémákra megoldást keresni.
 
Nincs Orbán helyett valaki olyan vezetőnek alkalmas személy a Fidesz-KDNP körül, aki képes az orbáni alternatív valóságból kiszakadni?
szeptember 14. | 14:47
előzmény: #23  user01
#25
Akik kiálltak Orbán ellen nem politikusok, hanem  UNIOs adminisztrátorokká züllött,  újeurópaiértékeket kitaláló irodisták színvonalán állnak. Örömködni tudnak egy ország kárán.
wgl
szeptember 14. | 14:36
előzmény: #23  user01
#24
Plusz a kivonuló britek.
Dehát utánuk az özönvíz!
szeptember 14. | 14:30
előzmény: #18  Vazsmegyei
#23

Hány ország képviselőinek döntő többsége mondta azt ki, hogy Orbán és rezsimje által fogva tartott Magyarország ma nem kerülhetne be az EU -ba? Ide jutott Magyarország a Fidesz-KDNP foglyaként.
 
Elég díszes az a társaság, amelyik kiállt Orbán mellett. Kommunisták és neonácik. Kik lesznek Orbán frakciótársai, kikkel fog közösködni?
szeptember 14. | 14:04
előzmény: #18  Vazsmegyei
#22
Nem értem ezt a logikát. Ha az UNIO diktatúra, és a Fidesz demokrata, akkor miért szólal fel OV az EP-ben és miért jár el az Európai Tanács üléseire? Mit keresnek fideszes képviselők a Néppártban és az EP-ben? Navrasics mit keres a bizottságban, miért jópofizik az ET elnökével? Miért mondja Szijjártó, hogy sok ügyben elfogadták az UNIO ajánlásait és beépítették a jogszabályba, vagyis miért építünk be diktatórikus elemeket a magyar jogrendszerbe? Egy demokratának mi dolga egy diktatórikus intézményben, miért vállal ott szerepet? Egy demokrata elhatárolódik ezektől, nem?
szeptember 14. | 14:03
előzmény: #9  cumi01
#21
Soha nem politizáltam most is csak kérdésem van. Vajon Merkel saját pártja vagy az EU-ban nagy barátai megkérdezése nélkül vagy anélkül hogy előtte ezt megbeszélte volna- szóval fogta magát és bedobta a hívó szót a menekülteknek?? Ehhez nagy bátorság kell vagy óiási naivitás. Állítólag a török elnökkel való tárgyalását senkivel nem beszélte meg előzőleg- Ő eldöntötte hogy egyszemélyben képviseli ott Európát. Ez pedig már egy kicsit beképzeltnek tűnik. A saját népéről már nem is mondok semmit. Úgy viselkedik mintha őm lenne a nép. Vagyis a nép én vagyok, ami nekem jó a népemnek is biztosan jó.!! A viselkedéséből nekem ez jön le most.
szeptember 14. | 13:50
előzmény: #18  Vazsmegyei
#20
Te se, csak megjátszod azt, amit neked nem is kell valójában.
szeptember 14. | 13:39
előzmény: #12  Dehogynincs
#19
Azok a fékek és ellensúlyok ma már az UNIOs diktatúra ellen működnek. 
szeptember 14. | 13:37
előzmény: #13  PusztaPutyin
#18
Én is az UNIOs diktatúrára értettem.
gtg
szeptember 14. | 13:09
előzmény: #15  elemes
#17
Rég eldöntötte szerintem, a szavazás előtti estén megkapta az ajánlatot, hogy ne piszkálja a CEU-t és a civileket és akkor maradhat, de nem volt rá hajlandó.
szeptember 14. | 13:06
előzmény: #15  elemes
#16
ha a gyáva régimódi szó a mai értelemben vett stratégiai helyezkedést jelenti, akkor semmi gond... a gyáva-bátor szavakat a politikában nem használjuk, sokkal kifinomultabb jellemzők vannak...
:D:D:D
szeptember 14. | 12:47
előzmény: #14  user01
#15
gyáva.
.
nem mer kilépni.
.
azt akarja, hogy mások döntsenek helyette
szeptember 14. | 09:15
előzmény: #12  Dehogynincs
#14
Orbán megnézte, hogy kik támogatták őt a szavazáson, és rájött, a cseh kommunisták és a francia fasiszták között kell majd 2019-ben választania, melyik népséggel közösködjön.
szeptember 14. | 08:55
előzmény: #12  Dehogynincs
#13
Diktatórikus kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
szeptember 14. | 08:47
#12
"Mindent megtesznek azonban, hogy a néppárti pártcsaládban maradjanak."
Nocsak. A fidesz föladná az illiberális retorikát és mostantól elkezdene törődni a jogállamisággal?
Hirtelen elkezdenének működni a fékek és ellensúlyok?
Törölt felhasználó
szeptember 14. | 08:43
#11
fidesz? az ki
mondjatok már egy embert is ott zorbánon kívül )))))))))))))))
ki?
szeptember 14. | 08:41
#10
Szerintem ha FIDESZ-ben lenne gerinc, önként lépett volna ki a Néppártból a Sargentini-szavazás utáni másodpercben, hiszen a Néppárt többsége is OV ellen szavazott.
szeptember 14. | 08:40
#9
Merkelnek még a Néppárt gyengülése se drága az Orbán elleni csatában. Nem fogadnék arra, hogy a Néppárt szakadása a FIDESZ kilépésénél/kidobásánál áll meg.
Törölt felhasználó
ts3
szeptember 14. | 08:29
előzmény: #2  user01
#7
" keresd másban a baj forrását, a tükröt kerüld el messziről."
A fidesz mindig is így működött, szerintük nem volt még olyan, amit rosszul csináltak volna.
szeptember 14. | 08:04
előzmény: #4  asia
#6
Egyrészt szerintem ez a bukás előtt álló egy vágybeszéd, másrészt valakit aki szalonképtelen disznó nem azért szoktak kirakni egy társaságból mert azzal rosszat tesznek neki, hanem mert magukat védik. Alap.
szeptember 14. | 08:01
előzmény: #4  asia
#5

Más felállás lesz a jövőben, más rendszerű frakciók, erről beszél mindenki, nemcsak Orbán. A szavazás azt mutatta meg, hogy az Orbán által vezetett Fidesz hova fog tartozni.
 
Azaz az alternatív kétharmadhoz.
szeptember 14. | 07:52
előzmény: #3  PusztaPutyin
#4
Kizárják egy bukás előtt álló csoportból? Ezzel csak neki tesznek jót.
Közben németországban:
https://index.hu/kulfold/2018/09/13/afd-s_kapcsolatokkal_vadoljak_a_nemet_nemzetbiztonsag_vezetojet/
szeptember 14. | 07:43
előzmény: #1  Portfolio
#3
Ha ő ötvenet lát, van az száz százalék is 
szeptember 14. | 07:33
előzmény: #1  portfolio
#2
Csak a szokásos: keresd másban a baj forrását, a tükröt kerüld el messziről.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE