nem megy ez ma nekem :)
válasz: A)
kösz a rávezetést, leesett végre :)
...legalábbis félig :) , mert gondolom, az USA esetében B) a helyes válasz :)
persze a C) az USA esetében csak átvitt értelemben ózdi uzsorás - inkább arab uzsorás (nem?)
érzem, hogy valami jó dologra akarsz tanítani, csak hát rég voltam suliban... nem lehetne kevésbé indirekt módon? ezek a halvány utalások már csajozós koromban sem mentek nekem :) mármint a dekódolásuk :)
közel járok, sejtem, de az éca még hiányzik...
pl. az USA tekintetében a D) kategória lehetne a kp-USD-t tartók... az a legkényelmesebb hitel, jobb, mint a B)
viszont felmerült bennem, hogy az USA inkább nettó finanszírozó az IMF-nél, és az csak elméleti konstrukció, hogy hitelezzen neki az IMF :)
ezért is kellene D) kat-t bevezetni...
így most csak ennyire futotta :)
majd UV-zok legfeljebb :)
folytassuk még, ma ennyi volt...
válasz: A)
kösz a rávezetést, leesett végre :)
...legalábbis félig :) , mert gondolom, az USA esetében B) a helyes válasz :)
persze a C) az USA esetében csak átvitt értelemben ózdi uzsorás - inkább arab uzsorás (nem?)
érzem, hogy valami jó dologra akarsz tanítani, csak hát rég voltam suliban... nem lehetne kevésbé indirekt módon? ezek a halvány utalások már csajozós koromban sem mentek nekem :) mármint a dekódolásuk :)
közel járok, sejtem, de az éca még hiányzik...
pl. az USA tekintetében a D) kategória lehetne a kp-USD-t tartók... az a legkényelmesebb hitel, jobb, mint a B)
viszont felmerült bennem, hogy az USA inkább nettó finanszírozó az IMF-nél, és az csak elméleti konstrukció, hogy hitelezzen neki az IMF :)
ezért is kellene D) kat-t bevezetni...
így most csak ennyire futotta :)
majd UV-zok legfeljebb :)
folytassuk még, ma ennyi volt...
Orbán Viktor segítséget kér
Ilyen nagy a baj?, vagy Ő is szeretne a nagy megmentő szerepében tettszelegni...?
23-án még azt mondta , Ő tudja a megoldást...csak szembe kell nézni a problémákkal és azok majd elfutamodnak.
Na meg nyugaton is becsapták.hazudtak az embereknek mint itthon, mégis tőlük kér segítséget...? érdekes...