A nyugdíjpénztárak onnantól érték volna meg az államnak, amikortól a nyugdíjba vonulóknak a járandóságuk 75%-át kellett volna csak kifizetni, így az országot terhelő nyugdíjkiadások 25%-al csökkentek volna. Persze Fityisz az előtt szüntette meg, mielőtt a rendszer elkezdett volna valamilyen szinten is működni. Arról már nem is beszélek, hogy a pénztárak eltűnése milyen negatívan befolyásolta az értéktőzsdét, és még sokminden mást.
Azért nem szabad hagyni, mert Orbánnék legnagyobb bűne, hogy egy bizonyos agyi és morális szint alá süllyesztik az amúgy sem Európa élvonalához tartozó népet.
Képzeljük el hogy egy eddig a suliba azt mondták a gyereknek, add ide a telefonod - miért?- mert én vagyok az erősebb, és pofán váglak, szóval erre zömmel cigányoztunk, és roppant felháborodtunk.
Napjainkban ezt úgy hívják, fideszes ház elnök az országházban. /És általában a Fideszes stílusnak/
Ez lesz a társadalmilag elfogadott?
Akkor hol kezdődik majd a felháborító?
Attól például, hogy volt egyéni számlád és láthattad mennyi pénz is van rajta mondjuk attól egyéni volt
Persze tudom majd az állam is csinál ilyet kérdés megéred-e... Továbbá attól volt magán, hogy örökölhető volt... Még valamit gyurika?
Amúgy én nem vagyok rossz helyzetbe, tudok magamról öngondoskodni egy szomszédos országba meg is teszem, de sajnos egyre többen erre önhibájukon kívül képtelenek jelentős mértékben köszönhetően nagy királyunknak...
A múltbéli személyes sérelem nem engedi ,hogy a realitás teret nyerjen a kis agyacskájukban,csak cigányozni tud engem ,közben a kedvence a legnagyobb cigó!
A Fidesz eléri amit akar, a népet azon a segg hülye szinten tartja, hogy pl. azon vitatkozzon, milyen jogosultsága volt a MNYP -ban lévő 3000 milliárdnak.
Így nem kell arra választ adniuk, / a birkáknak legalább is nem/, hogy a egyetlen egy mutató, ami valamit javult, az ennek a pénznek köszönhető, viszont ezenkívül csináltak e bármit is jól, aminek gazdasági haszna van?
Teljes összeomlásba taszították az országot úgy, hogy az elmúlt 22 év legnagyobb adóterheit rakták/ rakják/ a lakosság vállaira.
Nos, ezért gerjesztik az áll vitákat, és szolgálják ki az emberek egymás iránti acsarkodását.
Egy kérdésem van csak ,volt lehetőséged önként ki vagy belépni a pénztárba? Megválaszolom helyetted, NEM. Az igaz,hogy miután kötelezően be kellett lépned választhattál ,hogy milyen portfólióban kezeljék a pénzt. Továbbra is az a kérdésem -és örülnék ha ezt valaki végre ésszerűen megmagyarázná-mitől volt MAGÁN pénztár az un. magánnyugdíj pénztár???Okos Kölyök még fiatal vagy próbálj meg előre gondoskodni magadról.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!