Lehet. De amikor azt írta, hogy vett, akkor 500-ra várta, amint esett pár forintot, akkor eladta, és ideges volt eléggé...minden alkalommal ez volt a menetrend... Azóta várja a világvégét, amióta párszor megégette magát ( bár, ilyen kis bukóknál inkább csak megperzselte), és nem mer semmit venni már.
"Az ottani ideológiai, politikai csatározás elég idegesítő, ez tény. Már múltkor leírtam, Zoli úgy kezdett el oda irogatni, hogy segítséget kért, mert nem ért hozzá, stb... ( itt közben szakértő lett, akinek 2018 óta volt opusa...). A meglátásai biztos jók, kb 5 alkalommal vett, és adott el bukóban az elmúlt pár hétben...annyira voltak jók... De legalább vett utána Autowallist, mikor hiába írták neki többen ( köztük én is), hogy ha megint kiszáll az opusból, megint gyűjti a mínuszt, mert bukó + jutalék, és olyanba kár beszállni, ami ment 25-30%-ot pár nap alatt, mert korrekció lesz úgyis. Vett, fizetett jutalékot, aztán pár nap múlva azt is eladta, azt is bukóban ( + jutalék ). Azóta nem mert venni semmit, mert világégés lesz, és azóta szidja az opust teljes erőből, és vízionálja a 250 Ft-os árfolyamokat. A sértegetésről annyit, hogy ez az itteni, 15-ös hozzászólása: "Igen, a mások topik ugyanis tele van felcsámcsogó brokerekkel, postásokkal, cselédlànyokkal, retardált, elvakult lúzerek kel." Na ez sértegetés. Ráadásul az egyetlen lúzer ő volt. Pár hét alatt 5-ször bukni egy részvényen, azért ahhoz kell szakértelem... De jelzem ismét, akkor még 500 fölé várta, azért vett belőle annyiszor, csak a napi pár forintos ingadozást nem tudta elviselni. Igen, neked van opusod. Nekem is. Neki nincs, szerinte sz*r, szemét papír. Azért nyitott opus topikot. Logikus, nem? :) Hány olyan nap volt, hogy írta, "ma is esés lesz", vagy "további esés miatt el a kezeket a vételi gombtól", le 360-ra, és hasonlók... Hajrá opus! Lassan érkezik az éves jelentés!
Engem Zoli veleménye érdekel, vannak jó gondolatai szerintem.Nekem tetszik a stilusa is.A mondanivalóját meg megmérem aztan eldöntöm hogy 1et értek e vele.A másik topikban olyan ideológiák voltak az utobbi időben ami távol áll tőlem.Többen meg is sértettek, pedig emelkedo pályán mindenkit vásárlásra biztattam, s magam is jól vettem.Aukciókor eladásra jeleztem, leirtsm hogy 2/3-ot eladok.Sok embernek ez nem volt szimpi.Még az általam felkinált árat is leírtam.Most van a Toka forumom, ott kiélem a mondanivalók kozlését s mivel még van opusom is ezért átvackoltam ide is.
Opussimonzoli