Szállodák, jachtok, Orbán Ráhel karján 12 milliós karóra, Orbán Gáspár 40 milliós elitképzése, és közben Orbán Viktor nulla forintot hazudik a vagyonbevallásában. A bűnözőknek normális jogállamban a bíróság előtt van a helyük, és majd a bíróság dönt a büntetésről. Mi nem a jogállamot fogjuk felszámolni, hanem érvényt fogunk szerezni a társadalmi igazságtételnek. Mert abból van elegünk, hogy az elmúlt 30 évben mindenki úgy volt vele, hogy lehetett itt hazudni, lopni, csalni, lépjünk rajta túl, és mehetett minden tovább. De a következő generációnak azt az üzenetet kell küldeni, hogy ha bárki lop, csal, hazudik, annak lesz következménye. Ha ezt nem teszi meg a magyar társadalom, akkor 2050-ben ugyanott leszünk, mint ma, hogy a majdani Orbán, Mészáros és Tiborcz újra ellopja az akkori fiatalok jövőjét.
Én utálom az ellenzéket, elvtelen tákolmánynak tartom, de pont úgy megutáltam ezeket is. Belülről láttam, hogy milyen rohadt nagyképű stílusban készülnek egyes ner cégek a paks2-re. Előre költekezés, nagypofájú kivagyiság, nő alázó kutyák. Ha ezt az adózó állampolgárok látnák, hát eldölne a szavazás hamar, bár én azoknak sem örülnék. Zsidózó jobbik Gyurcsány koalició...fasza...
Fekete Győr András azonnal felmondja a Paks kettőt. Erős kezdés a Miniszterelnök jelölt úrtól. Bubuka majd kifejti mit jelent ez nekünk egy pár sorban.
Nőtt a lakossági mgtakarítás, hétszázezer lakossági MÁP számla van. Nőtt az élelmiszer kiskereskedelem bevétele,tömve vannak abevásárló kocsik. Semmi jele az "élelmiszerár" ROBBANÁSÁNAK".
Félreértés ne essék,mivel a portfóliomban 120K részvénnyel én az opuszban vagyok érdekelt, ezért én csak annak az jövőjével és eredményével foglalkozom.
Opus real.