Látom Farkasfü betalált. :) szenvedsz nagyon, mint malac a jégen. Lépésről lépésre tégláról téglára majd elbontják a 445ös ellenállást. De ahhoz előtte kicsit hátra kell lépni, felmérni a feladatot, és utána nekilátni. :)
Remek életem van, hidd el. :) Itt meg jól szórakozom, elképesztő reakciókat lehet látni, mennyire könnyű megvezetni egyes nagyon okinak hitt lényeket. :)
van részvénye (ki hiszi ezt már el neki) 445-nél, tartja, de 380 ra várja, ez mindent is elárul a gururól 🤣👏👏👏 vérprofi, na befejeztem vele, tudjátok...galambok...sakk, ilyesmi 🤭
Olvastam. Szerintem farkasfu is olyan szintre ment kicsit ami nem rá vall. De elmentem a végét amit Te tettél hozzá és meglátjuk. Nem ezért tiltottak ki hanem azért ahogy írtál. App-ba nem is írsz,pedig van rv-ed. Ez hogy van? Csak itt van véleményed?
farkasfu ma, 17:25 Előzmény: #160417 oki ja... :)) Látom nem megy ez neked, nincs ma sem új csúcs, app sem 400 felé halad! :)) Mindenhol azt hangoztatod felsőbbrendű módon, hogy vegyük tudomásul, ez tőzsde! Hát az, nem kéne elfelejtened! 😃😃 Szóval három napja nem képes tovább haladni, de erre figyelmeztettem, hogy túlvett volt és ellenállási zóna van felettünk! Menni fog, de nem lóverseny! Ez ilyen, vagyis ez a tőzsde!!! 😊 Igyekezz, mert lekésed az 500-as randit! Holnap talán besegítek…!!😊 Apad a forgalom, már csak az srv tartja!😲😈 Ép eszű, hozzáértő ember, ilyenkor nem vesz, csak hír/funda esetén! Kivárnak inkább! Talán holnap...:))" Ezt mondtam én is. Ki is tiltottak érte a szektábol :) Nem kapkodni, jó lesz ez is. Jövő héten app 630, opus 410, július 15i héten meg opus 470, app 600. Ennyi. Váltokereskedés van.
Nem jó érzés hogy nem esik mi? Várod hogy vehesd,mert eladtad 440-en. Szerintem állj át a túl oldalra aztán könnyebb lesz. Vedd vissza még most és akkor csak a tranzakciót buktad. Nem lesz jó érzés hidd el ha átmegy a 445-ön
Szerintem ne izgasd magad ezen,ha eladtad. Örülj neki hogy jól és időben kiszálltál. Foglalkozz azzal a rv-el amiben benne vagy. Hagyd hogy mi hülyék megszívjuk,hogy aztán nevethess rajtunk.
Opus real.