31 opus topik van amit olvashatsz ennek ellenére itt próbálsz információhoz jutni , van ennek egy bája 😂🙋♂️ ez az opus realitás topik, egyfajta educáció folyik itt talán magadfajtáknak is , hogy megértsék mi miért is történik, persze nincs garancia rá, hogy át is megy az információ de ezzel nincs mit kezdeni Ha nagy bukóban vagy , azért a flusztráltságodat megértéssel kezeljük , próbáld képezni magad és vizsgáld meg mit és hol basztál el!! Lehet ebben más topikok olvasása majd segíteni fog, 🙋🏼♂️, bár erre ne vegyél mérget
“Ha én valakit/valamit ennyire nem bírok, akkor hagyom az egyészet és továbblépek... !” Tedd akkor azt! Mit zavar a topik? Ráadásul van jó néhány opus topik.
Egyre olvashatatlanabb ez a fórum, amióta leuraljátok a maci-haveroddal az állandó fröcsögésekkel, a tulaj és a cég utálata miatt! Ha én valakit/valamit ennyire nem bírok, akkor hagyom az egyészet és továbblépek... ! Nem azt mondom, hogy nekem tetszik az árfolyam, mert nagy bukóban vagyok, de azzal, hogy telehánnyam valamelyik fótumot, azzal nem lesz magasabb az Opi rv.
Opus real.