Milliost en anno nem sokat lattam. Tobb 100k azonban van. Van/volt forumozonak is. Na nem a melldongetoknek. Volt sok gyanus is kozte. Valaki valakije lehet. Lehet lattam focistakat es sok ugyvedet legutobb. Ezekben a korokben keresbek bizalmasokat. De hogy mire kell nekik ez a wc papir. Nos az nem tudom. Ugy fest ennek a tortenetnek a kisbefektetokre nezve nincsen jo vege. A torteneoemben meg nem is volt sok ilyen. Anno Maximiva is irta h erdekli mi lesz ennek a vege. Nos a jelek szerint nem sok jo.
Persze, ott van például a nagy fehér főnök, mindenki kedvence: manopi. Állítólag beleragadt phylaxiába, aztán jött a lölő. De olyan phyl beragadt is volt, aki kiszállt 70Ft körül 750k-val, vett egy új kocsit és egy lakást asszem. 😁😁 Gondolom 800-nál meg eret vágott. Hathornak is volt 1 millió konzumja talán, persze 50-en dobta, 3000-nél meg vette zellertől
Alap jelek s következők: Cipő divat változási sebessége ( a gyors full bika jel) Lakás bérlet, albérlet árak emelkedése ( full bika) Lakás árak NAGY emelkedése ( medve bocs) Daruk, plázák, bank hírdetések tömege a tvben ( full vérmedve).
Opus real.