p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Nem téveszted össze
a hullaszagot a türelemmel?
Itt csak nincs
felesleges szócséplés. Mindent kitárgyaltunk és most várjuk a
tőzsde visszaigazolását.
Hello! Én ugyan lány vagyok, de most nem történik semmi különös jelenleg, opi járja a saját útját, 201 jelenleg, de nem erre várunk, hanem sokkal többre.
Hello Fiúk !Mi ez a nagy hullaszag ebben a topikban? Mr behalt a topik is, akár az árfolyamunk?Szomorú, Manoci kolléga elfelejtette a dicsőítést és beszart azonnal minden itt.Sajnálom.
NEM hiszem el,hogy van aki még kételkedik az OPUS jövőjében.
Írhatnék példákat,de minek ???????
Engem aztán nagy ívben nem érdekel,hogy valaki vett, vesz, vagy venni fog ! :-) :-)
Vagy papír nélkül itt .............................. Biztos kifizetődő.
Írok,mert részvényes vagyok. Van benne pénzem, biztos nem én hagyom abba az írást !
Folyamatosan jönnek az " álcázott" hírek !
Most a CECE ! A Közép-Európai terjeszkedés előszobája SZERINTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Természetes,hogy sokan-sokféleképpen látjuk.
Szerintem 1 hónap múlva visszatérhetünk rá. Kérlek írj vissza. Meglátjuk.
Én nagyon másképp látom ! :-) :-) :-)
Nem ismételgetem. MINDENKI mozaikozzon és döntsön ahogy akar . :-)
Nekik minden eshetőség jó. 200-on kiszórtak 7M-ót. 200-on vetetik a haverokkal/néppel, dobatják a néppel. Minden nekik dolgozik? Miért állnának feljebb, nemérdekük.Most néztem h a Konzi 10x miótta beszálltak az Opi csak 4x-ezett. Miért? A Konziban még annyi cucc sincsen mint itt. Itt ők szépen le tudják kereskedni a dolgokat.A 231 csak a pc megingása volt ugyanúgy ahogy a 212. Ők ezt 200-ra akarták beverni a kezdetektől és mivel kottából játszanak az is meg van h meddig. Reméljük már csak ebben a hónapban.
Ne legyen kétség minden pénzt maguknak akarnak, nem jótékonysági intézmény. Hátha nekünk is jut vmi. Ez az egy remény van :)
Az illetékesnek üzenem ! Több mint 6 1/2 órán keresztül nem írtam ma sem kereskedési időben ! :-)
( 5 ÓRA ) .
Tetszik amit csinálnak ! (mai kereskedés is ).
VALAMIÉRT nagyon fontos ,hogy ne legyünk 200 ft felett ! ( megtudjuk ).
Minden egyes darabot össze akarnak szedni amit még lehet ! ( ez is tetszik ).
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Aki nem érti a
lényeget, annak biztosan.
Én Kosto alapján
aláhúzottan ki merem jelenteni. Aki kételkedik, az gondolja végig
a háborúk gazdasági életre (ezen keresztül a tőzsdére)
gyakorolt hatását.
Mivel itt most látom
a logikus gondolkodás hiányát, ezért előre leszögezem, nem az
vagyok, aki a nukleáris háborút várja. Nekem a nélkül is jó a
tőzsde, úgy ahogy van. :)
Véleményem szerint, illetve a környező országokban lévő barátaim dicséreté alapján még inkább, akik onnan jobban látják, mint Mi az "itt (meg)rekedt" elvakultak és elvakítottak , nem csak nekünk Hívőknek :) hanem globálisan Magyarországnak is nő a súlya, szerepe, megbecsülése és értéke...ehhez csak a Cece legyek hozzátesznek, zsonganak....
Nem lenne akkora kereslet lakásokra, javuló HUF..., a turista siserahadra is gondolok, akik sok pénzt hoznak magukkal, de nem fog idejárni egy lepukkadt szutykos városba...szóval a sok beruházás, Fina VB, stb. az mind javít a megítélésen és hát Istenem, közben csurran-csöppen, én sem dolgozom senki két szeméért ingyen...na jó van aki ha szépen megkér megteszem ;)
A pozitív akarásról meg annyit, hogy régóta pozitívkodtunk és reménykedtünk régi Phylaxiások, ha nincs a jelenlegi helyzet ugyanott lenne a béka feneke alatt ahol volt is...de kiszurkoltuk és most lehet örülni....
Utolsó gondolatom meg hogy az alapba lévő pénzeket nem OV vagy Apukája teszi, hanem az Ő főnöke(i) akik Őket is mozgatják...politikusok csak bábok, szereplők a nagyok Monopoli játákában....
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK