Nah ez uj info a Bifrol...van speka resze is..hirtelen eses utan alt jon egy kisebb korrekcio..hm...akkor a 250es varakozasom akar valis is lehet..akkor holnap is ranezek ;)
Nekem is van mindkettőből, a Masterplast szerintem is szép növekedés előtt áll, és valószínűleg jövőre rendes osztalék is kifizetésre kerül majd. . Ami BIF-et illeti, tanácstalan vagyok a tekintetben, hogy van-e valami komoly a háttérben (a különböző indexek múlt hét végi átsúlyozásán túl), vagy csak valakik leütötték az árat egy jó speka kör céljából. A H1 rendben volt, cég tele van pénzzel, vezetés (szerintem) a legtőbb BÉT-en jelen lévő cég vezetésénél sokkal korrektebb (hacsak épp most nem játszák ki ezt a lapot). Egyetlen dolgot viszont nem értek: márciusban valaki (valószínűleg maga a cég) nem engedte beszakadni az árfolyamot, most meg igen, ráadásul időlözben OTC-n vettek 5M db részvényt 250 HUF áron és utána korrekten rendezték a SZIT által előírt közkézhányad kérdését is.
Bali chartos topikját megnézve és egy kis háttérmunka/számolás után, vettem, illetve figyelő listára tettem: Bif-ot és Masterplastot Vélemények? (főleg akiknek van és követik is a papíroka :)
Erdekes a tarsadom: lehetsz intelligensebb, tanultabb mint az atlag, de a vegen az eleted a - keves- idiotakon fog mulni: lasd virustagadok, vagy a fizess szekta
Kizárólag TA alapon (fundát ritkán nézek, nincs rá idő) OPUS továbbra is gyenge minden TF-n. Ez van, mást nem tudok mondani. Ha lesz is nagyobb emelkedés, akkor előtte jó eséllyel 200 körül is kapható lesz. Nekem továbbra is hiányzik egy gyorsuló esés.
Továbbra is úgy gondolom, nagyobb az esélye egy gyorsuló esésnek 100 alatti célárral. Hatalmas emelkedésnek kell következnie ahhoz, hogy a folyamat visszafordítható legyen. De ez az emelkedés is csupán időben kitolná a 100 alatti célár elérését.
Opus Global Nyrt Forecast