Meglátjuk, de a portfóliom most már jobban diverzikált mint két éve, amikor fullba toltam :) Tavaly is mondtam, hogy el kell adni és majd most év végén - jeléentéstől függően- vagy jövőre kell visszavenni. Akkor lett e za shortos topic. Pechemre a Konziba szálltam át az igéretek és a folyamatok miatt, így több maradt belőle, mint terveztem. Ettől függően semmi nem változott a hosszútávú projekciómnál, ezért nem adom el. Sok olyan papír van a béten amire egy épeszű befektető egy forintot nem tenne, az opus már nem ezek a papírok közé tartozik. Nem hiszem, hogy nagyobb kockázat van benne, mint egy 14k Otpnél vagy egy 150es Estnél. Ha leesik 200-ra, akkor meg szépen vissza tudom venni a két évvel ezelőtti mennyiséget, így nekem az is jó :) A tőzsde egyszerű: a türelmetlenektől a türelmesek felé vándorol a tőke.
ha jól gondolom eladta ő is, csak lentebb visszavette A mai nap érdekes volt: a speka papírok nagyot mentek, de az opiból kiesett darabokat szépen felporszívózták. Sajnos ez kevés lesz a 300 megtartásához, ha továbbra is impotens balf*szként viselkedik a cégvezetés.
Opus Global Nyrt Forecast