Kérlek, írj tőlem olyan kommentet, ahol örömködtem az esésen. Az, hogy beírom, igazam lett, amit természetesen mindenki kinevetett hónapokkal ezelőtt, az nem kárörvendés. Csak a vakok és a reménykedők nem vették észre!
Hehe, ja tényleg betageltél. Gyengíti a fordulás esélyét, hogy nincs pánik. Mindenki ül a bukóján vagy az olvadó számla fölött. És a remény áll az első helyen. De láttuk már több mint egy éve, mit jelent a remény itt...
Ma emlegettelek 12:06-kor. :-) Jelenleg 407-nél van vételem, amúgy fél éve kb hogy kerültem a papírt játszóssal. Egyenlőre korainak tűnt beszállni. Persze 160 s alatti a vételek megvannak. Így virtuális nyerőm olvadt. Meglátjuk, hogy a elképzeléseitek megvalósulnak e.
Nem nagyon néztem a topikot, max az utóbbi pár napban, ahogy elkezdett 400 alá szállingózni. És még mindig hihetetlen, hogy itt vannak a felbeszélők és arcátlan módon irogatják, hogy semmi probléma. -52 % után ilyet????
Úgy érzem, az önkéntes száműzetésből vissza kell térnem. Megfogadtam április elején, hogy addig nem írok, amíg új mélypont nem lesz. Ez meg is lett. Ahogy vártam. Ezt írtam március 24-én: "A véleményem nem változott, mert a chart azt mutatja, amit eddig is vártam. 430 alatt 330 környéke a célár. Ott majd eldől, hogy fordul vagy megy a teljes korrekció szintjére, 230 körülre." És lám, haladunk szépen! Mától ismét segítem a bandát a meglátásaimmal! Üdv ismét köztetetk!
Opus Global Nyrt Forecast