Jajj, mekkorát néz majd a sok károgó, sipákoló. :D Hogy értektelen, meg hogy 300as célár. Looool, jól kimaradnak az emelkedésből!!! :) De nem baj, majd azt is megmagyarázzák, h ők nem pénzt keresni jönnek a tőzsdére, hisz az csak fejfájást okoz, h mire fordítsák. :D
Én ezt nem mondom. Csak anno JG interjúba adta elő ezt a telkós cég vásárlást az opusba. ( IGaz sokm mindent mondott még :D ) Azt most fura, hogy jönnek a pletyka infók, hogy a 4IG veszi meg. Csattanó lenne, ha mégis az opus venné meg.
az opi a 4ig tulajdonosa most is..lehet lesz a fúzió után "pakkcsere" a 4iggel is..meglátjuk..a konzi hozza a számokat, az opiban is amint felfutnak a termelések, kivitelezések jönnek majd a számok...nem tudom hányan dolgoztak már zöld mezős beruházásban, gondolok itt a termelés felfutattására, ami nem két napos dolog, de amint beindul a hivatalos termelés onnantól már dől a pénz
Én ezt tudom, meg ennek lenne ésszerűsége is, de JG szava se szentírás, ezt tudjuk nagyon jól. :D Másrészt, ha eddig majdnem minden lap lehozta pletykaként (ami igazából hír, de védik magukat olyan szöveggel, hogy ők se hisznek benne), hogy a 4IG megveszi a T-t, és most kijön a hiteles hír, hogy az opus veszi meg... Akkor azért elég kemény szarkavarás megy itt rendszer szinten.
Opus Global Nyrt Forecast