Akkor minek tolták fel 240-ig? Össze-vissza ugrálnak, cél szerintem, hogy mindenkit elbizonytalanítsanak, minél kevesebb idegen maradjon benne. Előbb-utóbb mindenki megunja. Akit az emelkedéssel nem tudnak "megfogni", azt megpróbálják az eséssel. Szépen ki van ez találva, így viszont sosem lesz prémium kategóriás, mert kiszámíthatatlan...
gyönyörűen mozog ma a papír, védekezik. holnap vásárolnék akkor 150 +/- 10 -en be lehet tárazni mindenkinek. onnantól augusztus elejéig felhúzzák 200 fölé(kitudja meddig) csak a vak nem látja. 150 már kiszálló sok mindenkinek, nah onnantól kell figyelni majd :) addig is hajrá!
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 14:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
tudom írtad mennyiért vettél , de nem akartam személyeskedni ! Korrekt voltam !
Remélem Kgy részletei még ma kijönnek ....nem szeretnék efotton izgulni :)
Törölt felhasználó2017. 07. 13. 14:21
megy a szopatás ! Addig tolják le az árf. ameddig csak akarják ! Még ocsón szeretnének venni ! Mi az olcsó ...azt mindenki maga döntse el ! Szerintem ez van !
De ha tegnap megvettek mindent, akkor mire jó nekik, hogy ma meg limittel esik? Ha annyira komoly papírt akarnak csinálni belőle, akkor hogyan engedhető meg limites emelkedés és csökkenés?? 1x-1x még ok, de hogy két napig megy limittel fel, aztán lassan esik, aztán limittel le.... Mi ez? el kéne már nekik dönteni, hogy mutyi papír marad, vagy prémium akar lenni... Azt hittem, ezért (is) terelgetik az árfolyamot, de most nem úgy tűnik.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.