-mért nem állsz már be Balod. pártkatonának egy visszaeresztést ennyire kell már minősíteni..
Ha tőled ennyire telik... Értem én mit vár az ember ebbéli véleményedtől.. saját magad járatod le..
Talán semmibe ne bizzanak az emberek.. ennye már...
Lehet jobban jártál nekem is 47 töl van 150-ig kb ...nagyon gondolkodtam rajta....de mivel játszós pénz...így nem fog nehezemre esni nem jól érezni magam efotton magam...szóval ott tali este :D
egyébként hihetetlen hogy ilyen lopós banda részvényein nyerészkedünk, mert nekünk ez jutott. Nem annak örülünk hogy mondjuk a Mol megy 30 ezer felé vagy az OTP 10 fölött vitézkedik, esetleg a Tkom 1000 felett. Á nem, annak örülünk hogy mit tudnak még lenyúlni, s azon lovagolva esetleg nekünk is csurran cseppen. Ritka rohadék bandánk van, s mellett egy igazi banánköztársaságos vadkeleti tőzsdénk...
Emiatt esik a papír :)
link
Kigolyózták Mészáros Lőrinc (egykori?) vőjelöltjét az építőipari cégcsoportból, Tiborcz üzlettársa lett az új tulajdonos
"Ifj. Szeivolt István is érdekes karakter: cége a magyar közbeszerzésekhez hozzáférő maroknyi vállalat közé tartozik, édesapja pedig olyan szoros kapcsolatban volt Dobrainé Kun-Mediátor Marcsival, hogy az ő budapesti ingatlanjukba volt bejegyezve Dobrainé egyik cége."
Erről beszélek. Azt keresik, hogy mi az a pont amikor még a "kis"menők is elkezdenek kiszállni. Nah innentől lesz érdekes és ezért mondogatom hogy ez a papír még tud mutatni sok finomságot.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.