Akkor a szűk 100ezremet ebbe rakjam mint a konziba? Ma a leszúrást úgy látom megvettem 160-on én is. De csak 2-3 nap múlva derül ki. Kicsit sajnálom a konzit " a mi lett volna ha 100 ft-tal fentebb rakom a megbízást (1300Ftra)", de el kell engedni és vigaszként innen kell vásárolni. Míg lehet "olcsón" opit. Van már benne 1000 db-om így nem panaszkodom.
Egy korrekció után plusszban zártunk. Szerintem ez szép jel :) Lehetett adni venni, amit akartatok. Leszúrás is volt. Az öntögetésekre jól reagált a papír. Szerintem ezek a lényeges dolgok, nem az, hogy a Konzum mekkorát emelkedett. Ezt kell megbecsülni, valamint azt, hogy pénteken jó esélyekkel indulunk egy nagyobb emelkedésre. Ne legyetek telhetetlenek.
Én erre a hét végére vártam, hogy a 150-es pakkot elfogyasszuk. Még venni is akartam belőle (szegény GSPark ment volna a levesbe), nyugodtan ebédeltem aznap, gondoltam ebéd után veszek belőle. Aztán csak lestem, hogy eltűnt a pakk....
Hahaha ahhoz el kell énekelnem a Vörös csepelt még sokszor! Köszönöm kérdésed, 1000 alatt nem, inkább 1500, csak süljön a sztori és elinduljon a hasítás, akkor elmondhatom, hogy egy évben 1 papírral 5x-eltem, eggyel meg 3x- eltem.
dehogy vagyok telhetetlen, én akkor is örültem, amikor mások a 116-on méltatlankodtak 141 után. :) Konzumra se vagyok irigy, mert azon én már megkerestem a magamét, az ember nem lehet mohó, mert kiönt a szopatak előbb-utóbb.... :))))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.