Jaaj, nagyon egyet értek veled! Én soha nem lennék irigy senki sikerére, akiknek itt több van, megdolgoztak érte és korábban ébredtek, mint pl. én. És hálás vagyok a segítségért, itt azért elég összetartó a csapat. A trollokat figyelmen kívül hagyom, a negatív embereket nem engedem közel magamhoz, az csak lehúzna. Mindenkinek szurkolok itt a topikban, hogy valóra válhasson az álma.
Üdv újra itthon, legyen szép napod! :-)
Éppen reggel adtam ki vételi megbìzást 160ft-re. Majd kiderül hogy a belecsìpésből kaptam-e. Konzum 1200 vétellel nagyon lentre lőttem. Majd meglátjuk ma hol zárnak.
Konzi - Opi rally közepette én kerestem Richter shorton és wti longon. Persze van beragadt részvényem is, pl. Rába vagy Pannergy, de azokat nem félek tartani.
Ja, és tudod hogy nekem sincs sok az itteni régi motorosokhoz képest, én is 4K-val kezdtem, amit picit bővítettem. De a 4K is szépen fialhat idővel :) Akkor majd tényleg iszunk rá. :-))
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.