Magára ismert vajon az egyik írásból ? :-) :-) :-)
A szégyen nem én vagyok hanem azok akik rugdosták a másikat és kárörvendtek.
Most is magára ismerhet.
Szégyen.. Barlang. Sötétség.
VISZONT , TISZTELETTEL !!!!!!!!
A mai árfolyam nem számít. Úgy sem rajtunk múlik. Napokig lehet befolyásolni,de az engem hidegen hagy. :-)
Essen csak ha akar. Előbb elérjük a célunk.
110-nél nem tudták,tudtuk mi lesz. Hát lett 200 ft feletti. Lehet most akár 150 ft is,de rövid időn belül 250 ft .
SZVSZ !!!!!!!!!!! Na,ez a lényeg.
pont annak írod aki csődözni szokott a topikokban, persze ez se számít..
most pl a kegben csődől
mondjuk a régi 30 nevét a fene se tudja már
jó szorakozást
Én is ebben a pillanatban írtam arról,hogy ma jöhetnek !.
Nem baj,akkor én megyek.
Kesztyűvel nem dobálózhatok ,( csak virtuálisan) akkor pedig minek. ÖRÜLJENEK ! :-)
Író asztal mögül nagy (medvék) arcok. :-) :-) :-)
Én sokat gondolkodtam ezen az egészen és arra jutottam, hogy Putyin, az Putyin a világtörténelem része lesz! Egy olyan ember akit Orbán utánozni próbál, de hozzá képest egy kis porszem...Épp emiatt látom úgy, hogy Putyin leszarja, hogy Orbán mit ugrál itt össze vissza, mit akar belőle mit nem...neki kell a kb. 3-4 ezer milliárd és kész!Ezért gondolom, hogy kellett egy hivatalos út, hogy kapjanak a pénzből (Opimus--->Kpria), mert Putyin nem oszt vissza, Ő nem lesz senki lekenyerezettje...Szóval 4 ezer milliárdért annyit mondhatott, hogy ott a Kpria oldjátok meg vele! Ők meg megoldották...Összefoglalva ez lehetett szvsz
Csak a fórumon röhögnek (kínjukban) , egyébként ...........................
Lehet,hogy itt fognak megint CSŐDÖLNI ha esünk . :-) :-) Ez is öröm,de milyen ??? :-) :-) :-)
Jó reggelt!
A Konzum fórumban már megkezdődött a riogatás...
Biztos jönnek majd ide is.
Ők azok, akik számára csak a csárt az Isten.
Nem kell velük foglalkozni, nem ma és holnap fog eldőlni a papírok sorsa.
A trend egyértelműen emelkedő a többi nem számít.
igen azért , mert Löréék is hamar cselekszenek , gyorsan sok mindent vásárolnak és munkákat kapnak ..itt minden fel van gyorsulva ! Nem egy 10-15 éves tervekről beszélünk ( na jó lehet , hogy Paks az az lesz ) de akkor is ....
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.