Ha netán lenne egy vissza teszt, ki hogyan vélekedik meddig mehet vissza? Vagy mivan ha megint lesz egy 50%-os nap ....láttok esélyt egy komolyabb esésre?
nem kell velük foglalkozni, a java része egy szarházi, direkt ellenpozikat építtett fel az ügyfelekkel a blue-kban s megindítják a másik irányba. Ez ment itt az elmúlt években. Aranykor volt nekik.
sztem ez teljesen természetes, mert nagyon nehéz higgadtak és racionalisnak maradni ekkora oruletben. a legnehezebb ebben a ralliban elhinni, hogy nem atbaszni akarnak. vagy de? ki tudja? senki. raadasul szerintem egy kezdo "versenyzoben" sokkal kevesebb a félsz, mint egy tapasztaltabb, sokat latott tozsdezoben, akit mar beszivattak joparszor és sokkal ovatosabb.
jaa neem csak az b.ssza fel az agyam, hogy ekkora kretén vagyok. 3 hete a zuhanásban ültem bele 123nál. akkor kibírtam, nem remegtem. ma meg dirr. hogy mi történt nem tudom. de már nem is akarom :). most vettem 181-en és remélem 250-300-ig ez elmegy még. aztán meglátjuk
Equilor szintén zenész!!! Ugyanez a hozzáállás, mondván "négy Blue-ért" nem építik ki az online kereskedési rendszert, a többi meg kuka szerintük...
:)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.