Köszi. :) Konzumból 20k-t vettem 105-136 között, 320-nál eladtam mindet, 10k-t vettem vissza 294-en és ennyi.
opimus meg már olyan sok van, hogy kezdi feszegetni a nyugalmamat, megerősíti az idegszálakat ez a papper.
Köszönöm! :) Mentálisan rendkívül megterhelő volt, Konzumot eladtam 320-on, aznap esett 290-ig. Felszívtam magam és 294-en visszavettem, majd az emlékezetes 50%-os napon eladtam majdnem mindet. Opimust meg veszem 46Ft óta és vettem feljebb is, a Konzum pakk teljes tőkéjét is ebbe forgattam.
Tudja valaki mi a feltétele hogy az Opimus bekerüljön a CECE indexbe? Tudom kicsit korai ezen agyalni, de ilyen forgalom mellett, hamarosan ténylegesen szóba kerülhet.
Kérdezd meg tőle,hogy miért célozgat arra,hogy néhány hete fórumozol !
Tényleg borzalom !
Miért ez a lenézés ?
Törölt felhasználó2017. 06. 29. 21:48
Minden OPIMUS , KONZUM tulaj figyeljen ide ! Lőréék tudják mit kell csinálni senki sem aggódjon jó kézben vannak ezek a cég is már ......Nagyot fog még igazán szólni a story ...még csak most igazán ...mind a két papír esetében . Eddig a pletykára emelkdtek ...most már a tényekre fognak amit a piac árazni is fog , főleg úgy , hogy a közkézhányad mind a két papír esetében alacsony lett ...ők meg nem akarnak egyelőre kiszállni !
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.