nézz be a HIBRID BOX, FUSO topicba is az is MÓKA és KACAGÁS...utólag(ma OTT1-nek hívják)hitelesebb nem tudok lenni...ha kitiltanak őszinteségemért, tisztánlátásomért, akkor is azt mondom: sok tehetséges ember van itt jó a topikés MINDENKINEK kívánok minden jót! amúgy pedig a fórumozás nélkül is tudok kereskedni.:)Köszönöm, hogy itt lehettem remélem, hogy segíthettem, rosszat soha senkinek nem akartam. ha bárkit megbántottam az megérdemelte DE utólag elnézést és bocsánatot kérek. SOK SIKERT NEKTEK:)
Törölt felhasználó2017. 06. 29. 20:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Regisztráció: 2017-06-15 11:28
érdekes itt a legtöbb "mókás" új)
Törölt felhasználó2017. 06. 29. 20:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Regisztráció: 2017-06-15 11:28
érdekes itt a legtöbb "mókás" új)
....ha az jön akkor vagy megveszik vagy ki lesz tömve mindenki...aztán mehet a sóhivatalba,ez nem az én játékom hanem a nagyoké...azt tesznek amit akarnak...csak ők tudják, hogy mi lesz...pénz beszél kutya ugat...:)
Metwolf kollégának csak örüljetek, hogy itt van, és örüljetek neki, hogy tanulni lehet tőle! úgy kereskedik, ahogy akar, pontosan. Ez nem óvoda, tőzsde.
Kérdések formájában leírtad a lényeget! Egyetértek azzal, hogy valaki napi szinten ad-vesz és azzal is aki tartja és várja a megfelelő árfolyamot. Én személy szerint az utóbbi vagyok, mert sajnos nem tudok vele olyan sokat foglalkozni, figyelni, de örülök az 50k- nak ami megvan. A ki-be ugráláshoz kell igazán a kurázsi és minden tiszteletem azoké akik ezt profi szinten űzik és még nyernek is vele. Egyikünk sem tesz a másik pénztárcájába egy forintot sem, hogy megmondjuk a másiknak, hogy mit tegyen a pénzével. Önálló döntések! Örüljünk egymás sikerének és ha türelmesek vagyunk mindegyikünk sikere eljön előbb-utóbb! Jókat!!!
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.