az egyetlen veszélyt a jobbikot szétverték, a baloldal hataloméhsége pedig szétverte saját magát
Törölt felhasználó2017. 06. 24. 19:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
No, akkor ugyancsak nyugodtan alhatunk... Mi lenne 2018-ban. Az egyetlen izgalmas kérdés az, hogy meglesz-e a kétharmad, vagy csak a sima többség. Kétharmadra tulajdonképpen nincs is már különösebben szükség, hisz a rendszer kiépült.
hát szerintem kb 10 millió ember lepődne meg, ha nem Ők lennének ismét, nincsen ellenzék, ott szintén a hatalomról szól minden és soha nem fognak összefogni, így egyértelmű lesz a választás eredménye
szerintem ez a részvény olyan mint a bitcoin aki megvette 7-8 éve az megszázszorozta vagy akár ezerszerezte a pénzét és nem kellett azon izgulnia, hogy eladtam, menjen le, hogy vissza tudjam venni, itt is ez van. Természetesen lehet ki - be ugrálni ezáltal felbeszélni, lebeszélni a fórumon, éppen ahogy az érdekek diktálnak, de aki beszállt 50 forinton vagy akár 100 forinton és elrakja a saját vérmérsékletének megfelelően 1-2-3-5 évre szerintem nem fog csalódni, ez a cég már nem a phylaxia, ez a vezető már más, ennek a tulajdonosnak tényleg vannak összeköttetései legfelsőbb körökben, itt lesznek megrendelések, dőlni fog a pénz nekik, reméljük, hogy nekünk is csurran - cseppen belőle
ha ezen a héten egy kis tartás lett volna a befektetőkben, simán 140 körül zárhattunk volna, így viszont megint kaptak egy kört a beszállásra, sajnos már egy másik bázis lehetett volna építeni pénteken, sebaj majd jövő héten újra nekifutunk
felette viszont voltak nagy vásárlások még, azok pedig az udvartartáshoz tartozók lehettek, ekkor mennyiségeket kisbüfik nem tudtak volna felvásárolni, a közkéz egy része is már az Ő kezükben van, tehát nem véletlenül veszik, viszont amikor nincsen vételi szándékuk, akkor a spekák és a csökkenésre megrettenő és a tőzsdepszichológiához nem értő kisbefektetők azonnal önteni kezdik
Ezt mar vki mas is irta,de honnan veszirek hogy 100 Ft-on vette a rv-eket?74 volt akkor,amikor a kotelezo vetelit bejelentették, abban irtak hogy a reszesedesuk no. Szoval annal tobbet tuti nem adtak erte,de inkabb alatta...
A nyilatkozataik alapján külföldön is akarnak terjeszkedni, van még pár évük a bogrács mellett, a jó ég tudja mi be nem kerül még ide, meg milyen hírek lesznek. A saját érdekük, ha már tőzsdei cégeket választottak, hogy felfutás legyen, hiszen a tőzsdét is fel akarják futtatni. Erre mi a legjobb, leglátványosabb: ha a saját cégeiket futtatják fel, árfolyammal együtt. Hiszen a kisbüfik is annak örülnek ha megy fel az árfolyam, bedönteni nem fogják, pláne nem választások előtt. Hogy úgy mondjam, Konzum-Opimusban tavaly kezdődött a jövő csak.
Hasznosak az írásaid, jó meglátások, köszi!
Ha a konzum fel tudott menni ez miért nem tudna egy Paks után 500ig mondjuk? Ez mivel másabb? Már bocsi ha hülye a kérdés
Törölt felhasználó2017. 06. 24. 18:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
1000-es árfolyam az durva lenne, meg lesz tőkeemelés is olyan 200-300 forint környékén, én nem hiszek az 1000-edesben...de a 200-300-as szint az elérhető
ha tényleg hosszú távon gondolkoznak ezekben a cégekben akkor az előttünk álló 5 évben paks csak egy része lesz a lehetőségeknek, és a 200 csak egy része lesz a valós árfolyamnak
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.