Tőzsdei belépéshez sokkal ideálisabb váz lehet az EHEP, mint az általad vázolt cégek. Ráadásul ott valóban látszik is mozgolódás, és az indokoltnál sokkal nagyobb a titkolózás. Ez a tegnapi NUTEX bejelentés tényleg elég gyerekesen hangzott, nem lenne meglepő, ha jönne egy szép kis MNB vizsgálat, főleg ha a Mikulás csak egy pár szőrös mogyorót hoz majd a közgyűlésre...
Tozsdemagia meg Jockey mondjak a tobbiek. Mondjuk Flow nem tudom miert ekezte 56-60nal a papirt. Jock mem ezen az allasponton volt. Irto nagy kamuk mennek mindenhol, nem is erdekelnek ezek a kamuztatos papirok
Figyeltem ma a topikot. Moderálásra adó okot nem láttam. Többen írtuk óvatosan, meg kamu lehet, de ez nem ado kokot moderálásra, mert trollság nem történt. Igazatok van, Ti pénzetek, meg vállaljátok a kockázatot, el is van fogadva. Én is befejeztem. Kb az lett amit vártam. Ha minden igaz a folytatásban is az lesz, azt meg csak utána látom meg. Sok pénzt mindenkinek, higgadt fórumozást!
kérlek szépen, ma találtam volna közel "4 millió balekot" is, 5-10% haszonra, de ennyi erővel vehetnék állampapírt is, de képzeld az elmúlt években mindig volt valaki, aki megvette tőlem az adott papírt, akár 10-30Xos áron is :) Jó éjt!
NUTEX részvényesek topikja