Kedves megmentők elég a véleménycsatából ezt már rossz olvasni.Sokan várakozunk a részvényben mínuszban ülve,elég baj ez így is, nem kell naponta elmondani mennyi pancser ember van itt.Várjuk ki a végét.
Itt csak a hitet árazzák, ami mint látszik nem sok.
Törölt felhasználó2020. 02. 14. 08:41
Nem tudom, hogy a géza által emlegetett 600MFt tőketartalékba beleszámolta-e már a Huber féle legújabb tőkeemelést is, de ha nem, akkor is a cég papírjai igencsak diszkonton forognak jelenleg. Ha vesszük az alaptőkét, ami 24Ft x 49Mdb rv, plusz a tőketartalék 600MFt, plusz a 800MFt-t érő KVT Invest Zrt, akkor kb. 2.5Mrd-re jön ki a vége, míg a jelen 40Ft-s árfolyamon kb. 1.9Mrd-re van értékelve a cég. Ez p/bv-re kb 0.75-öt ad. Ha Hubi újabb 450MFt-nyi tőkeemelése még nincs benne, akkor pedig mégkisebb ez a mutató, ami mégnagyobb alulértékeltségre utal még úgy is, hogy se tevékenység se befektető egyelőre.
Folyamatosan hazudsz , mások becsületébe gázolsz , az értelmetlen szövegelés nagyon megy a részedről , mindenkit hülyének nézel , folyamatosan ismétled önmagad , a topik szinvonalát rontod , vádaskodsz . Géza vagy már nem is tudom hogyan szólítsak , talán a legjobb ha maradsz így a tudatunkban : Fütyimre ..... Őszinte híve ! És ne csinálj új profilt , mert két betű után rájövünk , hogy nem más az CSAK a Fütyimre a mekiből.
1) dehogy válaszoltál ! 2) 2017-ben Mészáros megjelenése előtt és utána is bőszen írogattál az Opus topikban, állandóan negatív véleményeket, csőd, kivezetés és társaikat ! miért tagadod le akkor ? múltkor kikerestem mások is látták Szóval, ha már Mészáros előtt is alulértékeltnek tartottad az Opust akkor miért próbáltad elvenni a kedvüket a kisbefektetőknek tőle ? bizony ez nagyon is kapcsolódik a nutexhez, mert itt is ugyanazt játszod el !
NUTEX részvényesek topikja