Január 28-án 3.408.362 db volt neki, én a teljes forgalom 30%-al számolok. Január 29-től a mai nappal együtt 5,8 M papír forgott a piacon, ha annak csak a 30%-át ő adta, akkor most kb. 1,5-1,7 lehet neki.
És ugyan miért?? Az ilyen papírokkal lehet igazán nagyot kaszálni, ha konkrét hír, illetve befektető jön!! Mindent vérbeli spekának, tőzsdézőnek tartani kellene belőlük!!!😉
Kedves Jenőke! Az Estben benne van már a fél NER és már nem üres. Nem szándékozom az Estet promotálni de semmivel nem volt különb anno mint a Nutex sőt....
Az is lehet. De az elmúlt három kgy-n mindent megszavaztak amit kellett egy take over-hez. A következő két hónapban ha nem jön befektető akkor nem látom okát egy újabb rkgy-nek, ha pedig jön, akkor meg azért, mert áprilisig elintézi amit kell, a rendes kgy-n pedig lehet a Bp-i helyszínről és egy névváltoztatásról szavazni. Iyen egyszerű is lehetne a dolog ha lenne befektető.
Nekem errol szol a spekim,az elso pillanattol kezdve ezt mondtam,ekkora mennyiseghez legalabb 100-120-as arfolyam kell ha atlagban haszonban szeretne eladni. Ha meg otc-n adja,velhetoleg ott is dragabban kell adnia,ami meg megint csak arfelhajto tenyezonek kell lennie az azonnali piacon.
Nem sok oka lehet egy rendkivuli kgy-nek. Minden egyes nappal halvanyul az uj befekteto eselye,szerintem jelenleg ez kb nulla. Tobb mint nevetseges,h 3 honappal ezelott kulon kozlemenyben tudtnak vmit,ami aztan 3 honap mulva meg csak erintolegesen sem kerul szoba. Ez mindenre utal,csak uj befektetore nem.
Igen, de a rendes kgy. Áprilisban lesz ki tudja mi történik még addig, simán osszehivhatnak egy rendkivuli kgyt, es akkor nem art ha van szavazati joga.
igen,de ne feledd,a fenysebessegu nyomdanak koszonhetoen a kovetkezo kgy-ig nem csak h megjelenhetnek az uj rv-k,hanem akar mar el is adhatja mindet addig. Tehat boven lesz mibol zsonglorkodnie addig,nem lesz szuksege a mostaniakra.
Egy bizonyos darabszamnal ertelmetlen tobbet tartania,mert igy is ugy is 4 % szavazata lesz. Szoval nem feltetlenul kell nagy maradek darabszamnak lennie.
Valószínűleg meghagy párszáz k-t igen, de szerintem a rendes kgy-re már az új pakkja is a kezében lehet ha olyan tempóban intézik az ügyeket mint eddig. Én mindenesetre már nem az ő új pakkjától várnám a további fejeleményeket remélhetőleg.
azt is vedd figyelembe, hogy a nyári tőkeemelésből is megtartott 500k-t, hogy tudjon azért valamivel szavazni is ! szerintem most is meghagy ennyit szavazásra, szóval úgy számolok ezen a héten elfogy neki.
NUTEX részvényesek topikja