3,1 Ft volt az alja és pontosan tudtuk, hogy a Zsiday kolléga miért vett bele 19 Ft környékén és miért szállt ki 11-13 Ft magasságában. Miért kell megtéveszteni az embereket???
Géza! Lehet igazad van, de vagyunk néhányan akik minimum dupláztak itt novemberben. Értjük, hogy neked ez nem jó érzés, de azért drukkolunk, hogy sikeres legyél itt a tőzsdén!
Neked mi a tézised? Azt értem, hogy nagyon mérges vagy a Vezetőségre, és a történésekből mit vonsz le. Mi a célárad a papírra? Csőd kivezetés? 10 ft? Mi a pesszimista és mi az optimista becslésed? Szeretném a jövőbe vagy tanulópénznek vagy ellenpéldának felhasználni a saját tapasztalataimban de ahhoz spekulálj egy picit. Számosítsd a véleményed. Köszi!
lehet itt mindenféle a rég múltból , tapasztalatok alapján érveket beírni szerintem kár. Nem almát az almával hasonlítjuk össze ! Tudja nagyon jól , hogy ez a cég és még pár a BÉT-en a "tolvaj " kategóriában voltak . Azért ha megnézzük az elmúlt 3-4 évet szépen kiszedték ezeket a ganyéból a xarból ( konzum , est , futur , set , csepel , enefi , ott1 ) de nutex még igazából a ganyégödörben van és nagyon nagy valószínűsége annak , hogy ezt is fel fogják egy befektetőn v. több befektetőkön , mint új tulaj , azon keresztül kihúzzák a pöcéből . Huber és a bagázsa már látják a fényt az alagút végén , és ezért is mert 10 milla rv.-t lejegyezni . Biztosan maradni fog a tőzsdén nutex csak abban nem vagyok már biztos , hogy a régi vezetőséggel . Ez a köv. rv. a béten amit most "rendbe fognak tenni " .
1) Estmediaban milyen ertek volt ? Nutexben 1,5 milliárd sajáttőke úgy látszik neked nem ertek. 2) nem csak nerhez köthető cégek jöttek az elmúlt években ! 3) lattuk mennyi sikertelen, tularazott ipo volt, és mennyi sikersztori amikor egy alvó cégbe költöztek bele !
Hülyeséget beszelsz. Egyrészt akkor is szidtad az opimust amikor már régen kiderült, hogy Mészáros megvette. Multkor belinkeltem a forumabol, tele van vele a regi penznyelovel hiába toroltetted ki a hozzászólásaidat ! Én nem tudom mi igaz az Opus régi értékéből, nem lepődnék meg ha abban is tevednel, amúgy meg nem érdekel ! Ami biztos, hogy a nutex az egyik legkisebb kapitalizácioju ceg a beten, ráadásul 1,5 milliárdos vagyon lesz benne ! Es neked ez draga, vicc ! Csak viszonyitaskepp : az estmedia megúszott egy csodeljarast, adossaghegyek, 0 vagyon volt benne, sokkal nagyobb kapitalizáció, és mégis megvettek ! Akkor miről beszélünk ???
NUTEX részvényesek topikja