én is ki akarok baxni magammal ! Ma is gondolkodtam 40,5 -41 környékén a vételen ! Egyszerűen le akarom magam xopatni ! Ennyi ! Szeretem amikor ég a pénzem ! Imádom ! Ez a fétisem ! :)))))))))))))))))
elbizonytalanítottak mi ? Amennyi beírás vélemény volt itt az elmúlt 1-2 órában ! Én is dobom a p@ába az egészet ! Szép lassan borítok , ahogy Hubi is csinálta , csinálja !:)))))
Törölt felhasználó2020. 01. 31. 22:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Rosszul értelmezed. Rendben van a jelentés. Jan. 28. előtt a 3.4M db rv még 5% fölött volt mert csak 37M db törzsrészvény volt. Aznap viszont a cégbíróság bejegyezte a tőkeemelést, így már a 47M új törzsrészvény miatt beesett 5% alá.
És ha nem hitelkepes ? Gondolj bele ha a bank helyebe lenne te adnal egy ilyen ugyletre 500millio hitelt ? A bank szemeben Huber lehet egy szerencsejatek függő is ! Ingatlant eladni tobb ido, es nem biztos hogy van neki ekkora ertekben.
szerintem , nagyon sok 40 alatti vételek kipörögtek már ! Én nem várnám 40 alá ! De akkor ki vette meg Hubi részvényeit , mert volt rá vevő(k) ?!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Géza mindjárt beírja : Hát ti vettétek meg tőle ! :)))))))))))
NUTEX részvényesek topikja