DE miért emel tőkét újra pár hónap elteltével? Minek? a cég egy valag lóvén ül, nem csinál vele semmit, az éves működési költségük ezen emelések 2-4 %-ából megvan. Mi a szándékuk?
Azért mert pl.az offshore cégek es Hubi 32ftos papirjaibol fedezik a 46ftos tokeemelest, és még a régi papirokon is nyernek. A pénz meg gyorsan kell, hogy minél hamarabb kitudjak fizetni a 10millio 46ftosat. Ez is lehet szerintem
Miert ad lohalalaban? Miert ad mindegy mennyiert? Miert nem er ra meg fellelegzest sem hagyni a papirnak? Miert jo milliokkal kevesebbet kapni ha egyszer kp-ra van szukseg? Mi ertelme van maga alatt vagni a fat?
Nem gondolom h ez tortenik. A novemberi szelhamoskodas bejelentese utan napi szinten a ceg reszvenyeinek 10-20%-a megfordult. Szinte nulla kozkeznek kellett volna lennie h minden rv naluk legyen,amennyi eladas megtortent mar az elmult masfel honapban.
a 2 offshore cégnek is több millió papír van a kezében a korábbi tokeemelesekbol, azokat még itt is bőven nyereséggel adják. A kérdés hogy miért ? 1)szar van a palacsintaban 2) valamiért féken kell tartani az árfolyamot.
mert ezek tudták , hogy mit fognak nov. elején bejelenteni és akkor 27 -30 között már betáraztak , jóval előtte . Ezeket adják most ... lehet ! Erről meg úgye nem kell jelenteniük , mert több 5 % alatti többtulajos pakkok vannak a kezükben . Lehet , hogy ezeket adják !
Nekem meg az jutott eszembe h mar gozom sincs mi jusson az eszembe. A forgalom folyamatosan nagy onmagahoz kepest,semmi mas nincs a papirban mint tomes,senki mas nem adhat igy el ekkora mennyiseget mint a tobbsegi tulaj,bejelentes megsincs semmi,haszonban gyakorlatilag szinte senki sincs mar,megis 50-100k -s ontesek ezen a szinten...szoval gozom sincs.
Ne szamolgass ilyen marhasagot. Az uj rv -k meg nincsenek a tulajdonaban,tehat a semmit nem adhatja el. A regieknel meg mar ezer eve jelentenie kellett volna ekkora mennyisegnel. Elkepzelni sem tudom ki ad ilyen agresszivan,ha nem ok azok. Ha sima piaci bizalmatlansag,akkor az komoly szivas. Ha Huber,erthetetlen h miert nem jelentett meg. Nem tudom mi lehet a dolgok mogott,de a mai nap is extran lelekrombolo,ez a vilag tragyaja papir 16 napot siman esik egyhuzamban,de 1 napnal tobb emelkedesre mar ugy raadnak,mint ha mindenkinek nulla lenne a beker ara. Ennyit a ceg altal kommunikalt reszveny stabilitasrol.
Hát igen,sajnos minden lehet.. Nektek nem tünt fel,hogy nagyon hasonló az Opuszhoz??? Az mikor ugyanúgy megindult 40-50 röl?? Hasonlóan veszegették,azt is mint most ezt..
NUTEX részvényesek topikja