Nyilván én is néztem a regjét. Viszont ha ezt egy 10 -20 éves nick írja be nagyobb lesz az esélye? Ez fikció jelen pillanatban,de közel sem lehetetlen. Osztalékot már egyszer javasolták ebben a formában. Huber le is nyilatkozta csak osztalékkal együtt menne részéről egy esetleges fúzió. Tehat egyáltalán nem lehetetlen ez a formáció.
Nem véletlen hozta az osztalékos javslatot és szerintem az sem véletlen illetve kamu hogy tárgyalnak a Grabon kívül másik cégekkel is..Csak lesz valami előbb utóbb
Őszinte részvétem a családnak..Apja hozzászólásait mindig szívesen olvastam sokat lehetett tanulni belőle..Még ha nem is mindig értettem egyet velük. A tisztelet iránta mindig megvolt..Nyugodjék Békében..
Ha Huber és Civin nagy cimborák voltak akármilyen értelemben, akkor remélem most ébred Huber, hogy ő is elmehet bármikor és végre érdemi dolgok történnek. Akár egy 25 Ft-s osztalékkal, akkor megszüntetéssel és a cégben lévő pénz szétosztásával, akár tényleg valami komoly befektető érkezésével. Megy az ő ideje is és csak áll benne a pénze...
A Kibocsátó 2023. május 30. napján kérelmezte az Új törzsrészvények tekintetében a Terméklistán történő átvezetésére előírt 90 napos határidő meghosszabbítását július 31-ig (Méltányossági kérelem). Tehát már a grabos kgy. előtt két nappal kérelmezték. Már akkor tudták a kgy. döntését?!
Béke poraira! A mennyeiek irgalmazzanak neki, s a kegyelmes Isten bocsássa Őt a nyugalom Országába! Családnak részvétem! Volt szerencsém találkozni vele, egy tudományos kongresszuson segítettük az ügyet ! Értékes, figyelemre méltó munkássága volt, sok-sok stresszen kellett néki átvergődni, de végül is ez lett a summa....:(((((((
NUTEX részvényesek topikja