Nem a forum olvasasa, en minden nap olvasom, direkt nem irok, ne zavarjam irasommal a restvenyeseket, igy is megkapom a magamet mekkora rohadek vagyok. Én.. nem az Nyrtk, akik miatt szivnak a reszvenyesek, azokkal semmi baj nincs, mindig a forumossal van baj aki probal gondolkodni. De persze semmi sem kotelezo, ezert probalok nem is irni, de azert ezeket az erdekes beirasokra nehez nem szolni. Ettol semmi rosszat nem kivanok reszvenyeseknek, sem az Nyrtnek, csak kovetem az esemenyeket, ami varhato esemenyek alapjan mozog. Megyek is megint tovabb el megint kis ideig. Jo forumozast, realisabb gondolatokat!
Azt azert levonhattatok ezekbol az esemenyekbol nincs egyetertes, egyezseg. Van kb 3fo akarat. Ossze vissza szavaznak kb 90%kal egymas otlete ellen. Nem olyan nehez BETre kerulni amugy, tobb ceg is varja a befektetoket, de egyik borebe sem bujnak. Minek lejaratott tozsdei cegek papirjaiba bujni. Fodor csettintesre megcsinalta egy kis ingatlanos kamu ceggel az uj Nyrt, Multihomeot. Cserekleinek meg megvsn itt az aranytojast tojo tyukja 12eve. Orommel veszik a cege papirjait, 12ev semmi utan is
NUTEX részvényesek topikja